INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BAYERN - REAL MADRID

Zidane nu-și dorea să pice cu Bayern în sferturile Ligii: ”Mai rău nu se putea”

Duelul Ronaldo - Robben se va repeta din nou, după semifinala de-acum trei ani // FOTO Guliver/GettyImages
Duelul Ronaldo - Robben se va repeta din nou, după semifinala de-acum trei ani // FOTO Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat sambata, 18 martie 2017 00:00

Zidane nu-și dorea să pice cu Bayern, dar visează să câștige iar Liga. ”Va fi emoționant să o înfrunt pe Real. O cunosc foarte bine și va fi un meci special”, i-a răspuns Ancelotti.

Două finale în "sferturi" a rezervat ieri urna de la Nyon. Cine și-ar fi imaginat că antrenorii care au adus La Decima la Madrid vor fi rivali? Zidane nu mai e acum prelungirea lui Ancelotti la Real, ci își înfruntă profesorul, ajuns în vară pe banca lui Bayern.

"Nu ne ascundem, am picat cu cea mai grea adversară. Însă noi suntem campionii en-titre și vrem să câștigăm iar trofeul", anunță Zizou.

"Nu există secrete între noi"

Ancelotti, care i-a eliminat pe bavarezi în 2014 (5-0 la general), a schimbat tabăra și apelează la amintiri: "Va fi emoționant să mă duelez cu Real. O cunosc foarte bine, va fi un meci special, mai ales că returul e pe Bernabeu. Nu există secrete între noi și faptul că am fost acolo nu reprezintă un avantaj. Cred în șansa noastră să mergem mai departe, pentru că vrem să câștigăm Liga".

"E un Clasic, care constituie, probabil, capul de afiș al «sferturilor». Toți suporterii de pe glob sunt nerăbdători să vadă aceste două meciuri"
Karl-Heinz Rummenigge, președinte Bayern

"Carletto este unul dintre cei mai mari antrenori ai lumii. Are o relație excelentă cu Zidane și va fi primit cu multă afecțiune la revenirea la Madrid"
Emilio Butragueño, director relații instituționale Real

22de episoade are euroserialul Bayern-Real, cel mai jucat între cluburi din țări diferite. Bavarezii conduc (11-8 la victorii), dar în eliminatorii este 5-5

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează