INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BAYERN - REAL MADRID, MIERCURI, 21:45, TELEKOM, GSP.RO

Zinedine Zidane, conferință fără perdea înaintea meciului cu Bayern: "Nu vom face pe noi de frică"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 24 aprilie 2018 20:58

Zinedine Zidane (45 de ani) a prefațat manșa tur a semifinalei Ligii Campionilor contra lui Bayern Munchen.

  • Bayern Munchen și Real Madrid joacă mâine, de la 21:45, în manșa tur a semifinalelor Ligii Campionilor. Partida e liveTEXT cu video și foto pe GSP.RO și în direct pe TV Telekom Sport.

"Suntem pregătiți din toate punctele de vedere pentru acest meci. E o dublă de care pe care, nimeni nu pornește ca favorită. Nu am fost eliminați niciodată din Ligă de când am preluat echipa, avem această competiție în ADN. Nu vom face pe noi de frică, ne plac meciurile cu încărcătură.

Bayern arată într-un mare fel de la venirea lui Jupp Heynckes. Este admirabil ce a reușit. Am doar cuvinte de laudă la adresa lui. Sunt sigur că o să fie un meci pe cinste", a declarat Zidane la conferința de presă dinaintea duelului cu Bayern.

"Sergio Ramos este căpitanul și liderul nostru. Faptul că revine este cea mai bună veste posibilă. Despre Cristiano ce mai putem spune? Îi cunoaștem valoarea, sper doar să se simtă bine mâine" Zinedine Zidane

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează