INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIGA CAMPIONILOR

Zlatan Ibrahimovic caută revanșa cu Liverpool și are o nouă ambiție: „Fac presiuni să rămân pe viață la Milan”

Zlatan Ibrahimovic // Foto: Getty Images
Zlatan Ibrahimovic // Foto: Getty Images

Articol de - Publicat luni, 06 decembrie 2021 12:10 / Actualizat luni, 06 decembrie 2021 12:53

Zlatan Ibrahimovic, 40 de ani, visează la „optimile” Ligii Campionilor și vrea să rămână la AC Milan: „Contractul meu nu expiră, am niște obiective de îndeplinit și vreau să mai câștig și un titlu”. Miza calificării: 20 de milioane €!

Milan trebuie să câștige cu Liverpool pe San Siro pentru a fi sigură de calificarea în „optimile” Ligii și să nu depindă de celălalt meci al grupei. N-a mai ajuns de opt ani în primăvara competiției și miza e mare: 20 de milioane €. Bani tocmai buni de mercato în ianuarie, de investit în transferul lui Milenkovic sauLuiz Felipe, ca înlocuitor pentru accidentatul Kjær.

Ibrahimovic: „Mi-e frică să mă opresc”

Rossonerii își pun speranțe în Ibrahimovic, autor a trei goluri în ultimele patru meciuri, în condițiile absenței lui Giroud. 

Suedezul de 40 de ani are planuri mărețe: „Contractul meu nu expiră, am obiective de îndeplinit și vreau să mai câștig și un titlu. Să joc cât mai mult și atât timp cât voi avea adrenalină o voi face. Mi-e cam frică să mă opresc, fac presiuni să mi se reînnoiască angajamentul și sper să rămân pe viață la Milan. Trebuie să jucăm cu Liverpool la maximum”, a avertizat Ibra, invitat în emisiunea „Che tempo che fa” la Rai Tre.

Medie de 3 pe meci!

Maximum presupune și ca Maignan să închidă poarta în fața câștigătoarei grupei și mașinii de marcat goluri: 44 în 15 meciuri din Premier și 15 în 5 meciuri din Ligă (medie de trei pe meci)). În acest sezon, nimeni nu a reușit să reziste forței ofensive a „cormoranilor.” 

Dar și ca trupa lui Pioli să lovească ținta (a condus cu 2-1 la pauză pe Anfield!), bazându-se că are 14 marcatori în Serie A, în cele 5 campionate europene de referință doar Chelsea o depășește (16). Numai cu Porto, în deplasare, nu au marcat rossonerii în actuala Ligă.

6goluri are Mo Salah în actuala Ligă, mai multe decât a reușit Milan în cinci etape jucate. Brahim Díaz, cel mai bun marcator rossonero, a dat două

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

CCA mai are mult de învățat! Nemții au rezolvat cel mai mare scandal de arbitraj în doar 24 de ore!

Situație critică pentru Răzvan Lucescu » Lăsat singur la PAOK?! „A greșit când s-a întors”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
bridges
bridges  •  06 Decembrie 2021, 13:51

Tin enorm cu Liverpool dar vreau sa se califice si Milan. Klopp, vine un program infernal, mai odihneste-ti si tu o parte din titulari, daca nu chiar pe toti.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează