INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA - AC MILAN, AZI, 21:45, TVR 1

Zlatan nu poate » Ibrahimovici ratează duelul cu Barcelona

Zlatan s-a accidentat după ce tocmai scăpase de o entorsă la glezna stîngă Foto: Reuters
Zlatan s-a accidentat după ce tocmai scăpase de o entorsă la glezna stîngă Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 13 septembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 12 septembrie 2011 22:19

Ibrahimovici a ratat deplasarea din cauza durerilor musculare. Duelul cu Guardiola se amînă


Şocul dintre Barcelona şi Milan se dispută fără unul dintre principalii protagonişti, Zlatan Ibrahimovici. Starul "rossonero" a trebuit să renunţe chiar înaintea plecării. La ultimul antrenament a simţit dureri la muşchii aductori de la piciorul drept şi, după un control rapid, s-a decis că nu poate juca.

Indisponibilitatea suedezului survine cînd era foarte aşteptată apariţia sa pe "Camp Nou". Fost la Barca în 2009-2010, dar împrumutat, apoi vîndut Milanului cu 30 de milioane de euro, Ibrahimovici îi poartă pică lui Guardiola, pe care-l consideră vinovat de nereuşita sa în "blaugrana". De-a lungul timpului, între cei doi au existat multe atacuri. "Mister nu mă tratează ca pe Messi. Mă urmăreşte cu ceasul în mînă. E tiranic", s-a plîns jucătorul. Pep n-a rămas dator: "Nu te pune cu mine că-ţi rup capul!".

Zlatan a răfnit şi la despărţire: "Mourinho e un învingător, Guardiola nu-i nimeni. Problema mea la Barca era doar el, filozoful". Ba, "dacă mă voi întîlni cu Pep, îl voi face KO". Motiv în plus să fie dorită înfruntarea dintre ei, însă fără finalitate. Poate la retur.

9 victorii şi un egal sînt ultimele rezultate ale Barcei acasă în Champions League

10 victorii a obţinut Milan în meciul de deschidere la ultimele 10 prezenţe în grupe

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
gabbanu83
gabbanu83  •  13 Septembrie 2011, 13:04

barca este echipa momentului...dar batrana si mereu prezenta in marile evenimente fotbalistice din lume...ramane tot AC MILAN...statzi cumintzi cu pronosticurile astea k Milan nu este Napoli sau...Villareal...

night_wolf
night_wolf  •  13 Septembrie 2011, 10:12

Forza Milan, este timpul pentru al 8-lea trofeu al ligii campionilor

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close