INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL - BARCELONA, MIERCURI, 21:45 - TVR1 ŞI LIVETEXT GSP.RO

Zubizarreta: "Nu există favorită într-un asemenea meci"

Articol de GSP - Publicat marti, 26 aprilie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 27 aprilie 2011 12:06

Directorul sportiv al catalanilor, Andoni Zubizarreta, a acordat un interviu pe aeroportul din Barcelona legat de semifinala împotriva Realului.

"În topul Ligii Campionilor ne aflăm pe o poziţie foarte bine cotată, cu o diferenţă importantă. Cupa nu se poate recupera, dar avem în faţă 180 de minute de foc pentru îndeplinirea unui obiectiv important".

Întrebat despre favorita de mîine, Zubizarreta a susţinut: "Este o semifinală unde nu se poate vorbi de aşa ceva. Avem jucători care pot face diferenţa şi la fel de importantă este şi revenirea lui Puyol care este experimentat în astfel de partide".

Directorul sportiv al Barcelonei a vorbit şi despre o posibilă tactică de joc care să aducă echipa în avantaj în meciul tur din deplasare: "Putem aborda o strategie nouă la nivel tactic, deoarece fotbalul are o capacitate enormă de a surprinde. Noi vom juca în atac pentru a înscrie".

Meciul tur din semifinala dintre Real Madrid - Barcelona, se dispută mîine, de la 21:45, pe TVR 1 şi LiveTEXT pe GSP.ro

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează