Alte știri din fotbal
Sandu Boc știe ce nu funcționează la FCSB! Teorie surprinzătoare despre chinurile campioanei: „Sunt puțin dezamăgit”
0
Giovanni Becali, poveste neștiută cu Rinat Ahmetov: „Era o scenă cu balerine și noi stăteam ca mafioții. Atunci l-a luat pe Marica”
0
Stadionul din Superliga, gata de omologarea permanentă: „Ne-au informat”
0
Mihai Stoica, anunț despre transferurile de la FCSB după ce Gigi Becali i-a pus la îndemână 6 milioane de euro
10
Știri din fotbal internațional
Raul Rusescu a dat scorul exact la Dinamo Zagreb - FCSB: „Vedem 4 goluri”
0
Acuzați de „sclavie modernă”! Cum se apără Lucas Hernandez și soția lui
0
Moment șocant în Liga Campionilor » Spalletti și-a luat jucătorul la palme, chiar în timpul meciului!
0
Cât plătește Kylian Mbappe pentru un avion privat! Francezul își respectă statutul
0
Lifestyle
„Love my girls” » A furat toate privirile la petrecerea de logodnă a lui Radu Drăgușin, la Athenee Palace
2
Vedeta lui PSG s-a îndrăgostit de o fostă studentă la științe politice, care a renunțat la școală pentru ... dansuri orientale
2
La 47 de ani, mama juniorului din Superligă a rămas în costum de baie și s-a tolănit pe șezlongul acoperit de zăpadă: „Ce zice băiatul tău?”
22
Prezentatoarea știrilor sportive a fost suporter Dinamo: „Copilărie alb-roșie. Mi-a rămas în suflet”
8
Avocata care plănuia să „răzbune” moartea fiului ei prin asasinate, ...
Libertatea
Fermierii au o idee simplă care poate salva hrana românească: „Clientul ...
Adevărul
Machetele stadionului Dinamo cu care fanii au fost amăgiți după '90 » Prima ...
GSP SPECIAL
Donald Trump, ofertă de 1.000.000 de dolari pentru fiecare locuitor din ...
Libertatea
Austriecii sa nu-si faca probleme pentru ca 9 le au asigurate (3 cu Franta si 6 cu noi) domnul cu primul comentariu are dreptate, daca am fi batut noi franta cu 3-1 (si am avut ocazia la CE) ar fi innebunit tot FRF-ul, probabil si o parte din noi. In schimb am batut germania intr-un amarat de amical iar jucatorii inca nu s-au mai trezit de la acel meci, si inca se mai viseaza superfotbalisti nintelesi(ex Plesan, Marica , .....) Mira-m-as daca s-ar trezi dupa tamponarea asta cu Lituania
Austriecii sa nu-si faca probleme pentru ca 9 le au asigurate (3 cu Franta si 6 cu noi) domnul cu primul comentariu are dreptate, daca am fi batut noi franta cu 3-1 (si am avut ocazia la CE) ar fi innebunit tot FRF-ul, probabil si o parte din noi. In schimb am batut germania intr-un amarat de amical iar jucatorii inca nu s-au mai trezit de la acel meci, si inca se mai viseaza superfotbalisti nintelesi(ex Plesan, Marica , .....) Mira-m-as daca s-ar trezi dupa tamponarea asta cu Lituania
Chiar din acest motiv eu mi-as dorii sa demisioneze Piturca, si sa vina Mister Mircea Lucescu sau Bölöni, ei fiind singurii antrenori romani cu o astfel de experienta. Sau daca ei nu vor...sa incercam sa gasim un antrenor strain cu asemenea atuuri! Numa sa nu facem ca Ungurii si sa angajam straini la nationala doar pt nume care de fapt nu au facut nimic. Exemplu Koemann, Matthäus, etc. Sa stiiti ca eu sunt un patriot si imi iubesc tara dar daca romania nu s-ar califica, sper sa se calif. Aus
Aveti dreptate! Eu traiesc in Austria de 18 ani si nu am mai vazut echipa natioanala sa joace asa de bine de cand urmaresc fotbalul de aici! Aici se vede ce inseamna sa ai un antrenor cu mare experienta internationala! Echipa este chiar mediocra si nu degeaba sunt pe locul 111 din lume, dar doar un antrenor cu experienta lui brückner stie sa gestioneze care sunt punctele forte a jucatorilor si sa se concentreze doar pe ele(fazele fixe si contraatac). salutari de la viena
Iata ce inseamna valoare. Un antrenor bun, a reusit sa faca echipa dintr-o adunatura de jucatori anonimi si sa scoata un rezultat care este mult peste asteptarile lor. Noi daca invingeam Franta cu 3-1, dar noi am fost ocupati cu super-puterea Lituania..., am fi considerat ca suntem printre cele mai bune echipe din lume la aceasta ora. Felicitari austriecilor si inca odata am avut dovada ca valoare nu poate fi substituita de barbugii, bisnitari, smecheri si fitosi. Am ajuns lumea a 4-a in fotbal.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.