INTERNATIONAL  »  PRELIMINARII CM 2010  »  AFRICA DE SUD - IRAQ 0-0

Africa de Sud a remizat cu Irakul, în primul meci al Cupei Confederaţiilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 iunie 2009 00:00

Africa de Sud a debutat cu stîngul în Cupa Confederaţiilor, terminînd la egalitate, scor 0-0, cu Campioana Asiei, Irak.

Africanii au dominat o partidă în care irakienii au preferat să se apere. Cea mai mare ocazie a venit în debutul reprizei secunde, cînd şutul lui Parker a trecut puţin pe lîngă poartă şi a ratat şansa de a aduce Africa de Sud în avantaj pe tabelă.

În minutul 78, Mashego a scăpat singur cu portarul Irakului, dar Kassid a avut un reflex de zile mari şi a menţinut remiza pe tabelă. Ultima oportunitate a venit înainte de final, cînd Dikcagoi a trimis cu capul spre poartă, dar mingea l-a lovit pe coechipierul Parker şi nu a mai intrat în plasă.

În cel de-al doilea meci al grupei, Spania va întîlni Noua Zeelandă, începînd cu ora 21:00.

Clasament
1. Africa de Sud 1p
2. Iraq 1p
3. Spania 0p
4. Noua Zeelandă 0p

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
 •  14 Iunie 2009, 22:21

frate ce bazaie aia tot meciu fratilor , cum or putea sa se concentreze fotbalistii aia cu bazaitu ala oribil,sper ca la anu sa le interzica sa intre cu bazaitori dalea pe stadion, ar fi oribil sa se desfasoare meciurile in asemenea atmosfera. zici ca sunt muste.

 •  14 Iunie 2009, 21:59

ca-n filmele cu prosti o fost meciu asta...m-am uitat si eu la 605din meci si la 40% am ras... in schimb m-au bazait mustele tot meciu ,enervanta atmosfera iar dak o sa fie asa si la CM va deveni plictisitor mondialu..acum ma uit la spania -NZ si vad un stadion f urat ...mi se pare comunist , fara acoperis la 3 tribune ...naspa tare k va fi in africa de sud CM

 •  14 Iunie 2009, 21:22

Da...un meci sincer care duce spre termenul de penibil!gazonul si tsadionul nu au fost asa de rele, de fapt avem si noi in Romania cam vreo 2-3 stadioane mai bune decat acesta.Pacat pt africani ca nu au fost disciplinati tactic, caci ei ca valoare individuala sunt buni,cativa dintre ei jucand la echipe bunicele de prin anglia chiar!in fine...numai bine!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează