INTERNATIONAL  »  PRELIMINARII CM 2010  »  SEMIFINALE

Căpitanii echipelor din semifinale Cupei Confederaţiilor vor citi câte un discurs contra rasismului

Articol de GSP - Publicat marti, 23 iunie 2009 00:00

Căpitanii naţionalelor calificate în semifinalele Cupei Confederaţiilor vor citi înainte de meciurile din penultima fază a competiţiei câte un discurs împotriva rasismului şi a oricărei forme de disciminare, a anunţat, marţi, FIFA, citată de AFP.

Jucătorii vor citi un text cu titlul "Nu rasismului" şi nu se vor referi doar la fenomenul fotbalistic, ci la societate în general.

"Nu e loc pentru rasism în manifestările sportive", a spus preşedintele FIFA, Joseph Blatter, completat de Tokyo Sexwale, membru în comitetul FIFA şi responsabil pentru fair-play: "Este evident că acest discurs nu va rezolva problemele, dar va trimite un mesaj clar".

În prima semifinală a Cupei Confederaţiilor se vor întâlni Spania şi SUA, miercuri, la Bloemfontein, în timp ce în cea de-a doua se vor înfrunta Africa de Sud şi Brazilia, joi, la Johannesburg.

NewsIn

Playtech: Anamaria Prodan îl face praf pe Reghe: "Nu mai are ce căuta lângă noi. Îmi e greaţă"


Comentarii (3)
 •  23 Iunie 2009, 14:27

Sa ne mai scuteasca cu rasismul asta.Ne am plictisit.Ca de obicei in spate stau evreii care mixeaza europa pina vor disparea albii.Rasismul e valabil doar pt albi si impotriva lor.

 •  23 Iunie 2009, 11:45

Fac playback :)

 •  23 Iunie 2009, 11:40

Dar...oare stiu sa citeasca? :D

Vezi toate comentariile (3)
Comentează