INTERNATIONAL  »  PRELIMINARII CM 2010  »  ARGENTINA

FIFA: "Maradona nu poate asista la tragerea la sorţi a grupelor CM!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 decembrie 2009 00:00

Preşedintele Comitetului de Organizare al Campionatului Mondial din 2010, Danny Jordaan, a afirmat miercuri că selecţionerul Argentinei, Diego Maradona, nu poate asista la tragerea la sorţi pentru că este suspendat, informează AFP.

Presa din America de Sud a scris că este posibil ca selecţionerul Argentinei să fie prezent în sală ca invitat al unei televiziuni, pentru a comenta viitorii adversari ai echipei sale. Selecţionerul argentinian a fost suspendat de FIFA la 15 noiembrie pentru două luni, după injuriile pe care le-a adus după meciul cu Uruguay.

"Maradona este o mare personalitate, dar nu poate asista la tragerea la sorţi, deoarece trebuie respectate anumite reguli"
, a spus Jordaan. Acesta a precizat că Diego Maradona poate intra fără probleme în Africa de Sud, dar a menţionat că ştie faptul că selecţionerul vrea să fie prezent la ceremonie.

"El nu este suspendat doar pentru meciuri amicale, ci din toate activităţile care au legătură cu fotbalul. Nu se pune problema ca el să fie prezent la tragerea la sorţi. Nu ştiu ce se va întempla dacă va veni", a spus şi secretarul general al FIFA, Jerome Valcke, care a adăugat că a anunţat delegaţia argentiniană că Maradona nu are dreptul să asiste la eveniment.

Tragerea la sorţi a grupelor Campionatului Mondial din 2010 va avea loc vineri, în Cape Town.

NewsIn

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
sir_crespo
sir_crespo  •  03 Decembrie 2009, 11:11

Pe ce perioada este suspendat Maradona? Va fi suspendat si la CM?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează