INTERNATIONAL  »  PRELIMINARII CM 2010  »  ABITRAJ

Gheorghe Constantin: "E posibil să avem o brigadă de arbitri românească la CM 2010"

Gheorghe Constantin
Gheorghe Constantin

Articol de GSP - Publicat joi, 04 decembrie 2008 00:00

Preşedintele CCA, Gheorghe Constantin, a declarat, joi, că există posibilitatea ca o brigadă din România să oficieze la Campionatul Mondial din 2010, dar pentru ca acest lucru să se realizeze trebuie ca forurile europene să îşi îndrepte privirile spre arbitrii români.

"Este posibil să avem o brigadă de arbitri la CM 2010, dar pentru asta trebuie să mai avem şi şansă. Dacă suntem mai mult băgaţi în seamă de forurile europene, arbitrii români au ce arăta şi sunt covins că vor face faţă unor meciuri grele", a spus Constantin.

Preşedintele CCA a afirmat că prestaţiile din acest an au fost mai bune decât în 2007: "Arbitrajul în acest an a fost mai bun decât în anul precedent. Faţă de anul trecut, constatăm o creştere valorică şi important e că a crescut nivelul credibilităţii arbitrilor. Este normal acest lucru, din moment ce anul trecut am promovat 9 arbitri. Automat ei trebuiau să crească, iar dacă nu făceau asta, ar fi însemnat că selecţia a fost făcută greşit".

Sursă: NewsIn

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
 •  04 Decembrie 2008, 15:18

Cunosc brigada: central: Tudor, asistenti: Aurel Onita - Constanta, Stoianof - Constanta.

 •  04 Decembrie 2008, 15:14

Va fii delegata o brigada la CM de impuscat rate :):):))

 •  04 Decembrie 2008, 14:49

NU VA INBATATI CU APA RECE, NU VETI ALUNGE ACOLO CU ALBRITI CORUPTI, INPREUNA CU NATIONALA DE FOTBAL VETI VEDEA C. M. DE FOTBAL LA TV.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează