INTERNATIONAL  »  PRELIMINARII CM 2010  »  FINALA CUPEI CONFEDERAŢIILOR: BRAZILIA - SUA

Gilberto Silva: "Nu ne va fi deloc uşor cu SUA, va fi cu totul alt meci decît în grupe"

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 iunie 2009 00:00

Mijlocaşul Braziliei Gilberto Silva a declarat că echipa sa nu va avea o misiune uşoară în finala Cupei Confederaţiilor, contra Statelor Unite, deşi reprezentativa sud-americană a câştigat cu scorul de 3-0 meciul din faza grupelor, informează site-ul oficial al competiţiei.

"Nu am avut un început excelent, dar lucrurile au mers apoi mai bine. Ne-am stabilit ritmul după victoria contra Statelor Unite, de atunci ne exprimăm mai bine pe teren. Ne vom întâlni din nou cu ei în finală, dar meciul o să fie total diferit.

Au jucat foarte bine contra Spaniei, care este cu adevărat o echipă puternică. Au muncit foarte mult şi au marcat. Trebuie să fim foarte bine pregătiţi, dar avem încredere în noi. Ştim că putem câştiga, avem un lot puternic", a spus Gilberto Silva.

Jucătorul lui Panathinaikos a adăugat că turneul este unul foarte dificil. "Evoluează unele dintre cele mai bune echipe din lume şi viteza de joc este mare. Este uşor să oboseşti. Eu mă simt bine cu munca grea de la mijloc, este o onoare pentru mine.

Pentru acest lucru am fost făcut. Dacă îmi fac bine treaba, ceilalţi pot să marcheze. Avem jucători precum Kaka, Robinho sau Luis Fabiano, nu au nevoie de Gilberto Silva să-i ajute la creaţie", a afirmat mijlocaşul în vârstă de 32 de ani.

"Echipele braziliene zâmbesc mereu. Toţi suntem prieteni, ne face plăcere să fim împreună. Această prietenie vrem să o transformăm în cel mai bun fotbal, ofensiv", a mai spus Silva, care are 71 de selecţii la echipa naţională.

Finala Cupei Confederaţiilor va avea loc duminică, la Johannesburg, între Statele Unite şi Brazilia.

NewsIn

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
 •  28 Iunie 2009, 13:23
Postat de pe 28 Iunie 2009, 10:02

SHUT UP YOU MORON! HABAR NU AI DE FOTBAL!

oh serios? ia spunemi tu piticule la cite meciuri ai jucat tu la viata ta? sau esti un figurant din ala care se uita duminica la liga lui mitica si le stie pe toate? am spus deja ca am fost surprins total de victoria US, dar stiam ca sint in stare de alergat de rupt pamintul. ca trebe sa suplineasca cu ceva diferenta de talent. Ar fii mortal sa reuseasca cumva sa bata Brazilia, atunci sa ma imprastiu de ris...

 •  28 Iunie 2009, 13:13

vom vedea treaba asta. Asa am zis si de meciul cu Spania, ca o sa ii bata doar cu 2-0 dar or sa faca show cu ei. Traiesc in america si stiu ce valoare are US team: lupta greu, nu asa de mult talent. La ultimul CM au luato usor si fara hustle si nic talent n-au facut nimic. Sper sa fie un meci frumos! South Africa vs Brasil a fost superb. Mircea

 •  28 Iunie 2009, 10:02

SHUT UP YOU MORON! HABAR NU AI DE FOTBAL!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează