INTERNATIONAL  »  PRELIMINARII CM 2010  »  BRAZILIA - EGIPT, MÎINE, 17:00, TVR1

Lucio: "Cînd vezi ce echipe sînt, nu poţi ignora Cupa Confederaţiilor"

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 iunie 2009 00:00

Lucio, căpitanul Braziliei, va participa pentru a patra oară la Cupa Confederaţiilor şi vede în această competiţie o bună oportunitate pentru a pregăti Campionatul Mondial în faţa unor echipe puternice.

"Cupa Confederaţiilor are ceva aparte. Întotdeauna ai în faţă adversari puternici, nu ai cum să ignori această competiţie. Ai o oportunitate să te testezi înainte de Cupa Mondială. Cel mai important lucru este că putem să petrecem ceva timp împreună la o competiţie importantă.

O echipă unită este un element vital pentru un succes la mondiale, iar Cupa Confederaţiilor este un moment excelent pentru a testa unitatea dintre jucători", a spus Lucio pentru site-ul fifa.com.

Playtech: Anamaria Prodan, mesaj nimicitor pentru Reghe: “Dacă m-aş fi căsătorit cu acest bărbat, el ar fi devenit prim-ministru”


Comentarii (1)
 •  14 Iunie 2009, 21:05

Buna GSP, reportajul scris de voi pe site despre Africa de Sud si organizarea Cupei Confederatiilor nu reflecta realitatea deloc, aveti un corespondent aici ??? nu prea cred din cele scrise de voi. Eu traiesc aici si ce infrastructura este si ce stadioane sunt - jos palaria, aburiti romanii cu aiureli de comentarii. Cititi ce spun echipele nationale ce sunt aici, Spania sau Italia... de ce conditii world class au zis ca sunt aici. Numai bine din Africa de Sud, Mircea & Benita Gavris

Vezi toate comentariile (1)
Comentează