INTERNATIONAL  »  PRELIMINARII CM 2010  »  ADVERSAR

Neven Subotici, lasă naţionala SUA pentru Serbia

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 decembrie 2008 00:00

Fundaşul Borussiei Dortmund, Neven Subotici, care până în prezent a jucat pentru naţionala de tineret a Statelor Unite, a ales să îmbrace în viitor tricoul ţării de provenienţă a părinţilor săi, Serbia, informează AFP.

Subotic, care este considerat de publicaţiile germane unul dintre cei mai talentaţi tineri jucători din Bundesliga, a debutat în fotbalul profesionist în 2006, la FC Mainz. Doi ani mai târziu s-a transferat la Borussia Dortmund, echipă pentru care a marcat cinci goluri în actuala stagiune, deşi evoluează în centrul apărării.

Fundaşul în vârstă de 20 de ani, născut în Banja Luka, oraş din fosta Iugoslavie, a emigrat în 1990 împreună cu părinţii săi în Statele Unite. Acesta are şi cetăţeniei americană şi nu va putea debuta în reprezentativa Serbiei până nu va avea acordul FIFA.

Echipa naţională a României şi cea a Serbiei se vor întâlni la data de 28 martie, la Constanţa, în preliminariile Cupei Mondiale din 2010.

NewsIn

Playtech: Numele REAL al lui Toni Iuruc s-a aflat după cununia civilă cu Simona Halep. Ce scrie în buletinul lui, de fapt


Comentarii (5)
 •  20 Decembrie 2008, 21:03

sper sa se fi gandit si cugetat f.inteligent!

 •  20 Decembrie 2008, 19:35

Daca a jucat la nationala de tineret a americii inseamna ca nu poate juca pentru nationala serbiei au mai fost cazuri

 •  20 Decembrie 2008, 19:31

e nascut in bosnia dar e sarb-bosniac

Vezi toate comentariile (5)
Comentează