INTERNATIONAL  »  PRELIMINARII CM 2010  »  AUSTRIA

Noul preşedinte al federaţiei austriece îi cere rezultate imediate lui Bruckner

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 februarie 2009 00:00

Leo Windtner a fost numit oficial, sâmbătă, în funcţia de preşedinte al Federaţiei Austriece de Fotbal (IFB), el înlocuindu-l pe Friedrich Stickler, care şi-a dat demisia în luna noiembrie a anului 2008, informează AFP.

Adunarea Generală a Federaţiei Austriece de Fotbal l-a numit oficial pe Windtner (58 de ani) în funcţie, iar noul conducător al forului a decis să pună deja presiune pe selecţionarul Karel Bruckner, căruia i-a cerut să îndrepte lucrurile în campania de calificare pentru Campionatul Mondial din 2010.

Austria face parte din Grupa a 7-a de calificare, alături de România, dar nu este decât pe locul 4, cu 4 puncte, deşi startul campaniei a fost unul promiţător cu o victorie în faţa Franţei, scor 3-1.

Tricolorii îi vor înfrunta pe austrieci la data de 1 aprilie, la Klagenfurt, într-un meci foarte important pentru naţionala antrenată de Victor Piţurcă, care se află pe locul 5 în grupă, cu 4 puncte.

NewsIn

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
 •  28 Februarie 2009, 15:42

Auzi bai clovnarie, numele federatiei din Austria este ÖFB si nu IFB cum ai scris tu, eronat, bineinteles! ;)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează