INTERNATIONAL  »  PRELIMINARII CM 2010  »  BRAZILIA EGIPT 4-3

Televizorul a salvat Brazilia de la un rezultat ruşinos

Articol de GSP - Publicat marti, 16 iunie 2009 00:00

Brazilia a fost salvată ieri de reluă­rile tv de la un rezultat ruşinos în confruntarea cu Egipt de la Cupa Confe­de­raţiilor. În ultimul minut, la scorul de 3-3, Mo­ha­mady a făcut henţ în careu, dar “centralul” Howard Webb n-a observat infracţiunea.

El a reac­ţio­nat abia după ce al 4-lea arbitru, informat la rîndu-i de cineva care văzuse reluarea la tv, i-a spus în cască faptul că intervenţia a fost de penalty. Noua achiziţie a Realului, Kaka, a transformat penalty-ul şi Selecao a cîştigat cu 4-3. Evoluţia sud-americanilor a lăsat însă de dorit. Brazilienii au fost egalaţi la nici un minut după ce deschiseseră scorul prin acelaşi Kaka, iar după ce-au avut 3-1 la pauză (Luis Fabiano, Juan), au încasat două goluri într-un minut.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
felipes22
felipes22  •  19 Iunie 2009, 21:05

pai uite ca nu mi se pare corect asta. daca pana acum nu a contat TV-ul acum de ce ??? mai ales ca egiptenii meritau cel putin un egal..

 •  17 Iunie 2009, 19:03

apai si brazilia au un antrenor ca pl,dunga lu peste,unde's frate adevaratii brazilieni,numa anonimi acol aruncati.Kaka cel mai cunoscut restu..somn d voie

 •  16 Iunie 2009, 15:10

Ar trebui sa terminati cu titlurile astea boombastice. E o competitie sportiva, nu vad unde-i asa mare rusinea in a face egal cu o echipa foarte buna. Dpmdv cuvinte de genul rusine, umilinta, razboi si multe altele nu prea ar avea ce cauta intr-un ziar cu profil sportiv. Lasati "tabloidizarea" si scrieti despre sport nu despre balacareala, ca parca asa va laudati in campania voastra ca va pasa de sport. Aratati-ne ca va pasa!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează