INTERNATIONAL  »  STEAUA - AJAX  »  STEAUA

Andone i-a făcut echipa lui Reghe » Jucătorii pe care i-ar titulariza pe posturile-problemă

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 februarie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 08 februarie 2013 15:15

Reghecampf mai are semne de întrebare în privinţa fundaşului dreapta pentru meciul cu Ajax, dar şi a celui care va face cuplu cu Rusescu în atac.

Ioan Andone îi rezolvă dilemele antrenorului Stelei şi-l sfătuieşte să-i titularizeze pe Rîpă şi Tatu.

"Cred că revenirea lui Tatu poate să fie un mare plus pentru ei, este o soluţie foarte bună pe faza ofensivă. O să vedeţi că şi Rîpă va face faţă pe postul de fundaş dreapta, chiar dacă a avut un campionat mai puţin reuşit cu Oţelul. Sînt convins că Rîpă este soluţia cea mai bună", a spus Andone pentru digisport.ro

Cum ar arăta Steaua cu Ajax: Tătăruşanu - Rîpă, Chiricheş, Gardoş, Latovlevici - Bourceanu, Pintilii - Ad. Popa, Rusescu, Chipciu - Tatu

Cristi Tănase este suspendat pentru prima manşă a "dublei" cu Ajax.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (24)
coco64
coco64  •  09 Februarie 2013, 07:45
Postat de dumbojet pe 08 Februarie 2013, 19:27

Eu l-as titulariza pe Mihai Costea in locul lui Tatu sau Nikolici. Costea ar putea fi si in locul lui Rusescu iar Rusescu ar putea juca varf de careu. Oricum, Costea este mai bun decat Tatu sau Nikolici.

Costea a avut atata timp sa demonstreze..... Darn-a facut-o. Cu 2-3 executii pe campionat, nu e un jucator cu continuitate.

dumbojet
dumbojet  •  08 Februarie 2013, 19:27

Eu l-as titulariza pe Mihai Costea in locul lui Tatu sau Nikolici. Costea ar putea fi si in locul lui Rusescu iar Rusescu ar putea juca varf de careu. Oricum, Costea este mai bun decat Tatu sau Nikolici.

alexandru_p
alexandru_p  •  08 Februarie 2013, 18:17
Postat de saviola2_8 pe 08 Februarie 2013, 17:33

la inaltimea lui da, dar tot e incomparabuil cu tatu in jocul aerian sau ca forta, asta ziceam.

tatu a dat ieri gol in amical cu capul. nu'mi place sa recunosc, sunt unul dintre contestatarii lui tatu (bine, si al lui nikolic), dar nikolic in 9 din 10 cazuri rata de acolo cu capul!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează