INTERNATIONAL  »  STEAUA - AJAX  »  JOI, ORA 20:00, ÎN DIRECT PE DIGISPORT1 ŞI DOLCESPORT1, LIVETEXT PE GSP.RO

"Aroganţa" pe care Becali le-o face olandezilor » Pe cine ar trimite la dineul oficial în locul său :D

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 februarie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 13 februarie 2013 20:40

Gigi Becali nu e afectat că olandezii l-au şters de pe lista invitaţilor de la dineul oficial şi a glumit în privinţa celui pe care îl va trimite în locul său la acest eveniment.

"Îl trimit pe maseur la dineu. Pe mine nu mă interesează de dineul ăsta. Eu oricum nu mergeam, chiar dacă mă invitau", a spus Gigi Becali la Contraatac, pe GSP TV.

Olandezii au anunţat că patronul Stelei n-a fost inclus pe lista invitaţilor la dineul oficial de dinaintea meciului Ajax - Steaua din cauza imaginii pe care acesta o are. "Ca politician, Becali este cunoscut pentru declaraţiile sale homofobe şi fasciste. El a insultat de-a lungul timpului evreii, negrii şi minorităţile", au scris ziariştii batavi.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
geo_rge03
geo_rge03  •  14 Februarie 2013, 09:59

sa se duca LUTU

ratzy
ratzy  •  14 Februarie 2013, 01:00

Petricaaa, du-te la dineu!

mannecken
mannecken  •  14 Februarie 2013, 00:41

citind acest titlu bombastic, eram sigur ca o sa-l trimita pe Adrian Bombonel Nastase la dineu...saracu' Gigi. Avea si el ocazia sa manânce cascaval olandez. Asa, tot de la Bisisica manânca brânza.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close