INTERNATIONAL  »  STEAUA - AJAX  »  AJAX - STEAUA 2-0

Becali nu mai crede în optimi, dar e mulţumit de jocul echipei: "Doar Dumnezeu ne califică"

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 februarie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 15 februarie 2013 00:19

Patronul Stelei s-a declarat mulţumit de jocul echipei, dar spune că şansele de a o scoate pe Ajax au scăzut dramatic. VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Evoluţia roş-albaştrilor în Olanda l-a temperat pe Gigi Becali, care spera la o dublă manşă cu Chelsea, în faza următoare. Finanţatorul din Ghencea a părut la finalul întîlnirii de aseară, la GSP TV, un om resemnat, deşi a încercat să pară optimist: "Se observă că n-avem meciuri în picioare. Ajax a avut o posesie bună şi s-a văzut că are jucători tehnici. Asta e, sperăm la o minune în retur. Am mai reuşit una, acum 8 ani, cu Valencia, poate se mai întîmplă o dată. Nu contează că nu vor juca Bourceanu şi Pintilii pentru că de acum încolo, numai Dumnezeu ne mai califică".

”Popa a fost senzaţie!"

Becali a început apoi să analizeze jocul echipei sale: "S-a văzut că nu avem meciuri în picioare! Chiar şi aşa, în partea a doua am jucat altceva. Sigur, nu prea are relevanţă căci nici ei nu prea mai forţau la momentul ăla. Totuşi, ne-am creat ocazii, iar Adi Popa a fost senzaţie, demenţial, cel mai bun de pe teren, nu numai de la Steaua! Păi, fundaşul lor stînga, după meci, cred că a ajuns la spital, era ameţit total, l-a distrus! Nu-mi dau seama de ce a fost scos, poate că obosise".

Patronul stelist nu l-a iertat nici de această dată pe Adi Rocha şi a spus că Nikolici a greşit la primul gol al olandezilor: "E regretabil că n-am înscris. Puteam să o facem, însă Rocha, în loc să şuteze, a stat să treacă trenul! Nu l-aţi văzut? Parcă şi-a rupt piciorul! Bine, nici Nikolici n-a fost mai bun. N-a venit cu adversarul la primul gol. Eu ştiu că atacantul trebuie să coboare cu fundaşul advers. Ce să facă şi Chiricheş? A încercat să-l acopere, nu el e de vină. A zis Reghe că a fost eroarea lui Chiricheş? Atunci aşa a fost!".

"Într-un fel e mai bine aşa, stau şi eu mai liniştit săptămîna asta, că şi aşa am fost stresat. E greu să ne calificăm, dar nu imposibil" (Gigi Becali, patron Steaua)

"Nu prea m-a interesat acest meci, am fost pe stadion ca un simplu suporter, n-am trăit partida la intensitate maximă, aşa cum se întîmpla înainte" (Gigi Becali, patron Steaua)

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (36)
cri5ti
cri5ti  •  15 Februarie 2013, 16:41

nici nu a crezut vreodata...dak credea cumpara un atacant ca lumea...dar a stiut ca nu prea sunt sanse de calificare...si a lasto asa moarta.,..ca se poate chinui cu ce are sa castige campionatul si sa-si umple buzunarele de la uefa...

radu.de.la.faru
radu.de.la.faru  •  15 Februarie 2013, 14:24
Postat de right_wing_resistance_romania pe 15 Februarie 2013, 08:51

Iar au prins tupeu toti frustratii ? Pentru primul meci oficial, Steaua a jucat rezonabil spre bine. Adi Popa a fost cu adevarat senzatie in partea dreapta si Chipciu a fost eficient. Pacat de ocaziile irosite si nesincronizarile din aparare. Va fi foarte greu la Bucuresti, dar daca Ajaxul joaca in aceeasi nota, este posibil sa intoarcem meciul spre 2-0 daca marcam repede. Probabil si cu Tanase si cu Prepelita in teren, vom avea jocul mult mai legat. Abia astept sa merg pe stadion joi :D

sa vezi cum veti fi UMILITI :))) de catre AJAX AMSTERDAM 4 - 0 (PATRU ZERO) VA DA AJAX :)))...si gigica la ...racoare, si....steaua desfintata :)))

jalemare
jalemare  •  15 Februarie 2013, 12:46

stai la mana lui Dumnezeu pentru ca te-ai calicit si nu ai fost in stare sa cumperi un amarat de atacant. Dumnezeu ti-a dat din belsug si aseara dar nu poate sa-ti bage si mingea in traista :))

Vezi toate comentariile (36)
Comentează