INTERNATIONAL  »  STEAUA - AJAX  »  AJAX - STEAUA, AZI, DIGISPORT 1, DOLCESPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Dorinel e sceptic în privinţa lui Rîpă: "Va fi delicat pentru el cu Ajax"

Articol de GSP - Publicat joi, 14 februarie 2013 00:00 / Actualizat joi, 14 februarie 2013 20:13

Dorinel Munteanu, antrenorul ruşilor de la Mordovia Saransk, a vorbit despre şansele Stelei şi ale CFR-ului de a se califica în optimile Europa League.

"Eu zic că Steaua are mai multe şanse ca CFR Cluj de a trece mai departe. Ei şi-au menţinut aceeaşi echipă, în timp ce clujenii s-au despărţit de Sougou şi Bastos.

În plus, am înţeles că nici Kapetanos nu va juca. E greu să le faci faţă celor de la Inter. Şi pentru Steaua o să fie dificil, dar eu zic că e posibil să treacă de Ajax", a explicat Dorinel Munteanu la Fanatik Show, la DigiSport 1.

Steaua întîlneşte Ajax în această seară, de la ora 20:00, pe DigiSport 1, DolceSport 1 şi liveTEXT pe GSP.RO. Inter - CFR Cluj va avea loc în această seară, de la ora 22:05, pe DigiSport 1, DolceSport 1, Protv şi liveTEXT pe GSP.RO.

Fostul tehnician al Oţelului a vorbit şi despre Cornel Rîpă, care va debuta oficial în tricoul Stelei: "E un profesionist şi cred că poate reveni la forma care l-a ajutat să ajungă la echipa naţională. Nu ştiu dacă îşi va reveni chiar astăzi, pentru că este în urmă cu pregătirea fizică şi nici nu a avut timp să perfecteze relaţiile de joc. Va fi delicat pentru el acest meci. Trebuie să se concentreze foarte mult la meciul cu Ajax pentru a anula aceste probleme".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează