INTERNATIONAL  »  STEAUA - AJAX  »  EUROPA LEAGUE

Expert în Ajax, sfat pentru stelişti: "Să profite de punctul lor slab"

Articol de GSP - Publicat joi, 14 februarie 2013 00:00 / Actualizat joi, 14 februarie 2013 12:50

Înainte de meciul tur cu Ajax din această seară, de la 20:00, Steaua primeşte ajutor de la George Ogăraru, fostul jucător al roş-albaştrilor şi al olandezilor.

Fundaşul susţine că Steaua trebuie să profite de punctul slab al lui Ajax: "Steaua trebuie să se concentreze pe acest punct slab al lor, centrul apărării, să profite de greşeli, dar Frank de Boer este conştient de problemele pe care le-a avut şi va încerca să se protejeze mai bine în acel spaţiu.

Aşa a fost la meciul cu Vitesse din campionat, pierdut în final, în urma unei greşeli în apărare. Atunci a fost o problemă de angrenaj, pentru că van Rhijn era suspendat şi Frank a fost nevoit să improvizeze"

Ogăraru a mai spus că Ajax se gîndeşte la finala Europa League: "După rezultatele pe care le-au avut în Champions League, cei de la Ajax au simţit că au puterea de a juca în Europa League până în finală. Nu vorbesc foarte mult despre finală, dar se simte că ăsta e obiectivul lor", a declarat Ogăraru la dolcesport.ro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează