INTERNATIONAL  »  STEAUA - AJAX  »  STEAUA - AJAX 2-0 (4-2 D.P.)

FOTO Mesaj emoţionant al lui Neşu pentru eroul Stelei din meciul cu Ajax

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 februarie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 22 februarie 2013 11:27

Victoria de aseară în faţa celor de la Ajax (4-2 d.p) l-a bucurat foarte mult pe Mihai Neşu, care le-a mulţumit jucătorilor pentru sprijinul acordat fundaţiei sale.

"Felicitări Steaua Bucureşti! Şi vă mulţumesc încă o dată că sprijiniţi Fundaţia Mihai Neşu! Lato, eşti eroul meu", a scris Neşu în limba engleză, pe pagina fundaţiei sale.

Steaua a jucat aseară pe tricouri avînd inscripţionat pe tricouri numele fundaţiei lui Neşu. Fostul fotbalist al roş-albaştrilro a postat şi o imagine în care purta tricoul Stelei cu Latovlevici, cel care a înscris primul gol al roş-albaştrilor în meciul de aseară.

Mihai Neşu a fost prezent la partida tur pe care Steaua a disputat-o pe Amsterdam ArenA, meci pierdut de români cu 2-0.

Citeşte şi: "Pentru Bicho" » Steaua i-a dedicat victoria cu Ajax lui Neşu

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (30)
xhthu
xhthu  •  22 Februarie 2013, 19:32
Postat de vaalah pe 22 Februarie 2013, 13:28

Uitati prea usor , stupefiant de usor, linsajul mediatic la care a fost supus antrenorul Reghe si tot lotul nostru intiat de securistul Cornel Dinu si continuat de toata presa si televiziunile . Ei bine aseara cele doua victime ale acestei operatiuni mizerabile , Vlad Chiricheș si Laurențiu Reghecampf au raspuns printr-o performata imensa pt fotbalul romanesc tuturor gunoaielor care in perioada de pregatire a acestei calificari si-au arat gunoiul din suflet .

totul se iarta...poate....dar nimic nu se uita.niciodata.am zis de la inceput ca daca nu erau atatia prosti sa puna botu la orice, gsp murea demult,reghe blatistu,ce conteaza ca justitia germana a hotarat altceva,are gsp sursele lui :)))) steaua o sa fie in continuare steaua si o sa scrie istorie,gsp la momentul actual e un atarnache care isi mananca painea doar din ce cancanuri inventeaza si scrie despre ea,astfel se desfiinta demult .dar roata se intoarce ,mai devreme sau mai tarziu

flokenson
flokenson  •  22 Februarie 2013, 15:56
Postat de vaalah pe 22 Februarie 2013, 13:41

Degeaba șterg, comunitatea stelista nu va uita niciodată cum Steaua a fost împiedicată sa pregătească aceste meciuri cu Ajax de o campanie de linșaj mediatic inițiata de unul care a fost ofițer de securitate , Dinu și de presa iresponsabila . Le statea in gat la toate leprele ca Steaua poate scrie inca odata , o pagina de aur pt fotbalul romanesc .

sa denunti niste pariori si blatisti mizerabili nu e linsaj mediatic.rezuma-te la dat cu sapa,subiectul asta te depaseste

vaalah
vaalah  •  22 Februarie 2013, 13:41
Postat de mako pe 22 Februarie 2013, 13:36

eu n-am uitat, am tot scris despre asta dar mi-au sters commenturile adminii...asta ca sa va dati seama pe ce site de sport intram si le facem trafic...astept sa fie sters si acest rand...

Degeaba șterg, comunitatea stelista nu va uita niciodată cum Steaua a fost împiedicată sa pregătească aceste meciuri cu Ajax de o campanie de linșaj mediatic inițiata de unul care a fost ofițer de securitate , Dinu și de presa iresponsabila . Le statea in gat la toate leprele ca Steaua poate scrie inca odata , o pagina de aur pt fotbalul romanesc .

Vezi toate comentariile (30)
Comentează