INTERNATIONAL  »  STEAUA - AJAX  »  STEAUA - AJAX 2-0, 4-2 D. PEN.

Gigi a vrut să-l dea afară, Reghe i-a salvat cariera! El e fotbalistul care a crescut forţa ofensivă a Stelei cu Ajax

Filip a fost la un pas de a fi dat afară de Becali
Filip a fost la un pas de a fi dat afară de Becali

Articol de - Publicat sambata, 23 februarie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 22 februarie 2013 22:59

Mijlocaşul a confirmat încrederea pe care i-a oferit-o Reghe, cel care i-a salvat pînă acum de două ori cariera. Click aici pentru rezumatul VIDEO!

La pauza meciului de joi seara, cînd tabela arăta 1-0 pentru Steaua, Laurenţiu Reghecampf a surprins pe toată lumea trimiţîndu-l pe teren pe Lucian Filip (22 de ani) în locul lui Andrei Prepeliţă (27 de ani), lăsînd pe umerii tînărului fotbalist sarcina de a ţine mijlocul terenului. Filip s-a achitat perfect de sarcini, avînd cifre mult mai bune decît ale colegului său.

A fost mai bun şi în defensivă, acolo unde a strîns 8 recuperări, dar a ajutat şi atacul, fiind implicat în 54 de acţiuni ofensive ale Stelei, din care 43 reuşite. Spre deosebire de el, Prepe a strîns 3 recuperări şi 27 de acţiuni în atac, doar 19 dintre ele cu succes. În plus, Filip a trimis şi două şuturi spre poartă, fără a nimeri însă ţinta. Prin evoluţia sa de joi seara, pentru care a primit 9 în Gazeta de ieri, Filip i-a mulţumit cu vîrf şi îndesat lui Reghecampf pentru că a avut încredere în el.

Gigi a vrut să-l dea afară
În cariera sa au existat două momente în care, datorită tehnicianului, a luat mereu decizia corectă. Prima oară s-a întîmplat în urmă cu un an de zile, cînd Gică Hagi a vrut să-l ia la Viitorul Constanţa. Reghe, care-l avusese elev la Snagov, l-a convins să aleagă Chiajna, sub formă de împrumut. L-a transformat din fundaş stînga în mijlocaş central şi a impresionat prin evoluţiile sale în returul campionatului.

Apoi, în noiembrie, după eliminarea din Cupă suferită în faţa Chiajnei cu Lucian pe teren, Gigi Becali a anunţat că va renunţa la el: "E slab rău, de ce să-l ţin în lot, doar aşa, de umplutură?!". Tot antrenorul s-a opus: "E tînăr, eu am încredere în el! Hai să-i mai dăm o şansă! Are şi salariu mic, n-avem nimic de pierdut!".

Joi, cu Ajax, Reghe a ales experienţa lui Prepeliţă, însă ex-craioveanul n-a avut o evoluţie prea bună în prima repriză şi, temîndu-se şi că acesta ar putea încasa al doilea "galben", la pauză l-a aruncat în luptă pe Filip. O mutare ce s-a dovedit a fi mai mult decît inspirată.

"Vreau să-i cer scuze lui Reghe pentru că n-am crezut în calificare aşa cum a făcut-o el" ( Mihai Stoica, manager general Steaua)

4.000 de euro e salariul lunar al lui Filip la Steaua, avînd cea mai mică leafă dintre toţi jucătorii folosiţi de Reghe joi seara

560519-prepelita-filip.jpg

Steaua - Chelsea din optimile Europa League se va juca pe 7 martie la Bucureşti şi o săptămînă mai tîrziu la Londra.

Vezi şi: 
FOTO Băieţi ascultători ;) » Au revăzut scenariul cu Valencia şi l-au pus în scenă. 5 asemănări cu meciul din 2005

FOTO "Loco Lato" » Cum sărbătoreşte golurile: "Lunetistul", "Rinocerul", "Stripperul", "Ochelaristul" :D
FOTO Mesaj emoţionant al lui Neşu pentru eroul Stelei din meciul cu Ajax

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (30)
cristy78
cristy78  •  23 Februarie 2013, 14:44

Sfaturi utile de a face bani pe net Ceea ce urmeaza sa cititi , este de fapt o metoda de facut bani , pe care altii o vand pe internet sa scoata bani , insa eu v-o ofer gratuit. Salutari dupa cum bine stiti , traim intr-o tara de toata jena , iar lipsa de bani cateodata ne pune la incercare , multi muncesc pe bani putini , multi fura , multi sunt nemultumiti , dar FOARTE MULTI stau in fata calculatoarelor fara sa produca nimic. Asa ca va ofer sansa de a face un castig foarte frumos pe internet. Daca ati incercat in trecut metode ce va promiteau 1000 $ pe zi , milioane de euro , si alte porcarii , sa nu le credeti. Banii facuti din nimic vin mai greu , dar cu timpul o sa ramaneti surprins

lucell
lucell  •  23 Februarie 2013, 13:57

Cand am vazut ca intra Filip,am zis ca e gata meciul.M-a surprins evolutia lui foarte buna,cu tupeu,incisiv,bataios.Sper sa ma contrazica si in viitoarele meciuri,imi cer scuze ca nu am crezut in tine.SUCCES!

maryuss87
maryuss87  •  23 Februarie 2013, 12:14

Ciudat nu am vazut nici un frustrat cu sigla celor de la Chelsea la avatar....nu mai e la moda sa ai la avatar sigla echipei cu care joaca Steaua in EL?

Vezi toate comentariile (30)
Comentează