INTERNATIONAL  »  STEAUA - AJAX  »  AJAX - STEAUA 2-0

Gigi Becali visează în continuare la calificare: "Sîntem mai puternici, îi scoatem ca pe Valencia!"

Articol de GSP - Publicat joi, 14 februarie 2013 00:00 / Actualizat joi, 14 februarie 2013 22:06

Gigi Becali, patronul Stelei, a vorbit despre înfrîngerea echipei sale cu Ajax Amsterdam, scor 0-2, în prima manşă a "şaisprezecimilor" Europa League.

"Nu prea mă interesează. Am venit la meci parcă eram un străin de fotbal. Am fost ca oricare alt suporter, n-am simţit aşa o implicare specială. Am văzut Ajax cu o posesie mai bună şi cu jucători tehnici, dar am văzut că şi noi, dacă avem noroc, putem să îi batem. În a doua repriză a fost altceva. La 2-0 nu are relevanţă, pentru că n-au mai dat drumul la motoare.

Am fost periculoşi în atac, înseamnă că avem calitate. S-a văzut la posesie că sînt mai tehnici decît noi, dar noi sîntem mai puternici. Putem să-i scoatem şi de la 2-0, aşa cum am făcut cu Valencia. Am avut mai multe ocazii decît ei, putem să-i scoatem pe Naţional Arena", a spus Gigi Becali la Contraatac, la GSP TV.

Playtech: Ramona Olaru a divulgat SECRETUL Mykonosului. Ce fac româncele când vin miliardari cu iahtul acolo: ”Da, asta se întâmplă”


Comentarii (59)
radianu
radianu  •  15 Februarie 2013, 12:11

Jiji esti dus cu capul! Nu ai bagat bani,te-ai scumpit la transferuri si acum culegi roadele! Chiriches este o gluma de fundas,Parvu trebuie sa joace la o echipa de liga 3-a si Nikolici e bun de stalp in careul propriu!

diss
diss  •  15 Februarie 2013, 11:08

Nea Gigi eu zic ca mai bine visezi sa nu te piteasca astia iarasi! Ai mari sanse atat tu cat si stoica.Cat despre calificarea cu Ajax e tot atat de probabila cat tu vei fi noul papa!

fangigi
fangigi  •  15 Februarie 2013, 00:59

a zis Gigi ca Sf. Gheorghe-Biruitorul o sa rapuna balauru batav!:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) probabil ca are "lancea" mai lunga!:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (59)
Comentează