INTERNATIONAL  »  STEAUA - AJAX  »  STEAUA - AJAX 2-0 ŞI 4-2 DUPĂ LOVITURI DE DEPARTAJARE

Lăcătuş scoate pălăria în faţa lui Reghe: "Merită felicitat, nu credeam că Ajax nu va înscrie"

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 februarie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 22 februarie 2013 01:51

Steaua s-a calificat în optimile Europa League, iar Marius Lăcătuş îşi scoate pălăria în faţa echipei roş-albastre.

"Frumoasă seară, o victorie foarte importantă, mai ales că primul meci s-a pierdut cu 0-2, erau foarte puţini care credeau că Steaua va reuşi să se califice. E meritul antrenorilor, al jucătorilor, chiar şi al fanilor care au fost alături de echipă.

Au avut atitudine pozitivă, agresivitate, chiar dacă nu  au fost multe ocazii de gol, au fost agresivi, au prestat un joc foarte bun. Important e că s-a făcut acest pas, Steaua e în optimi, sper ca şi la meciurile care vor urma, Steaua va arăta aceeaşi faţă. A demonstrat că poate întoarce un rezultat nefavorabil", a spus Lăcătuş la televiziunea sportro.

Lăcătuş i-a felicitat pe Reghecampf şi pe jucătorii Stelei după calificarea din această seară:"Bravo lor, au avut şi absenţe importante, dar iată că s-au găsit soluţii foarte bune. Reghe merită felicitat pentru ce a reuşit, iar jucătorii pentru cum au făcut faţă acestui joc.  Mă gîndeam că va fi foarte greu, nu credeam că nu se poate ca o echipă ca Ajax să nu înscrie, dar mă bucur că m-am înşelat"

Playtech: Detalii șocante! Antonia și Alex Velea se tem pentru siguranța lor. Ce au ajuns să facă după ce au fost implicați în scandalul cu Fulgy


Comentarii (3)
dac.impielitzat
dac.impielitzat  •  22 Februarie 2013, 05:08

Nea Puiu, ceva critici? Hai ca nu se poate sa nu fi vazut tu ceva care sa nu-ti dea apa la moara sa iesi la microfon si sa vorbesti. Felicitari Steaua! Stiam ca daca prinde Ajaxul o zi nasoala si Steaua o zi foarte buna va fi bine pentru Romania. Felicitari!

gerula666
gerula666  •  22 Februarie 2013, 04:32
Postat de eugeniustin pe 22 Februarie 2013, 01:56

sper sa nu mai joace niciodata cu 2 inchizatori

Si eu sper, unul e suficient, dar in mod sigur la un meci cu o echipa precum Celsky, nu va renunta la Bourcel si Pintili, si o luam de la capat, ca la Amsterdam.

eugeniustin
eugeniustin  •  22 Februarie 2013, 01:56

sper sa nu mai joace niciodata cu 2 inchizatori

Vezi toate comentariile (3)
Comentează