INTERNATIONAL  »  STEAUA - AJAX  »  STEAUA - AJAX 2-0, 4-2 DUPĂ PEN. (ÎN TUR 0-2)

Laurenţiu Reghecampf îşi calmează elevii: "Ne bucurăm cu frîna de mînă trasă!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 februarie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 22 februarie 2013 02:57

Reghecampf e fericit pentru calificare, însă îi avertizează pe jucători să nu devină euforici pentru a nu-şi pierde concentrarea în vederea îndeplinirii obiectivelor


- Domnule Reghecampf, a fost un miracol această calificare?
- E o performanţă incredibilă, nu ştiu dacă e vorba de minuni, vă las pe voi, presa, să spuneţi. Am zis că avem şanse după meciul de la Amsterdam, pentru că am jucat bine acolo, dar n-am avut noroc la ocaziile pe care ni le-am creat.

Click aici pentru rezumatul VIDEO!

- Cu ce i-aţi surprins pe olandezi?
- Am făcut un joc foarte bun, am reuşit să închidem jocul lor combinativ, să punem presiune pe ei. Mai avem de lucrat, dar încet, încet vom ajunge la forma din prima parte a campionatului. Obiectivul nostru a fost să nu luăm gol, pentru că era greu să dăm apoi alte patru. Ştiam că jucătorii mei au calitate şi pot duce fizic la un nivel înalt. Tehnică au, valoare au, forţă au, trebuia doar să credem în noi. Cu o zi înainte am exersat penalty-urile 20 de minute la finalul antrenamentului.

- Îi veţi lăsa pe jucători să petreacă după această calificare istorică?

- Vreau să trag puţin frîna de mînă şi să-i fac pe jucători să înţeleagă că urmează un meci foarte dificil cu Universitatea Cluj, în campionat, iar obiectivul nostru este titlu. Vom sărbători, dar foarte pe fugă.

- Este cel mai important succes din cariera dumneavoastră?
- E o victorie importantă pentru fotbalul românesc şi pentru Steaua, dar nu avem timp să ne lăudăm pentru că urmează alte meciuri.

- Cum vi s-au părut cele două goluri marcate de doi fundaşi?
- Primul a fost după o cursă incredibilă a lui Lato şi o pasă fantastică a lui Chiricheş. Al doilea gol, de-a dreptul extraordinar, al lui Chiricheş, un băiat tînăr care doreşte performanţă. S-au spus prea multe răutăţi despre el în ultima vreme.


"Sîntem dezamăgiţi. E rău că Ajax nu s-a calificat pentru că finala Europa League se joacă pe Amsterdam Arena, iar eu îmi sărbătoresc ziua de naştere chiar în acea zi"
Frank De Boer, antrenor Ajax

"Reghe merită felicitat pentru ce a reuşit, iar jucătorii pentru cum au făcut faţă acestui joc. Nu credeam că nu se poate ca o echipă ca Ajax să nu înscrie, dar mă bucur că m-am înşelat"
Marius Lăcătuş

Citeşte şi:
FOTO Explozie de bucurie » Steliştii au dat startul petrecerii alături de fani

FOTO Loviturile perfecte în imagini » Cum au reacţionat steliştii după penalty-ul decisiv al lui Latovlevici

FOTO Fanii Stelei au făcut spectacol în tribune! Bannere cu mesaje anti-Dinamo şi de încurajare pentru Neşu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (35)
cel_mai_eroic_baiat_din_gasca
cel_mai_eroic_baiat_din_gasca  •  22 Februarie 2013, 19:10

Abia astept meciul cu Chelsea; tare mi-e teama ca vad vreo 2-3 relaxati pe teren... Sper doar ca Reghe' sa-si puna vizibil amprenta din nou, face o treaba grozava!

ertuviss
ertuviss  •  22 Februarie 2013, 10:43

"Nu credeam ca nu se poate ca Ajax sa nu inscrie, dar m-am inselat". Cuadruplu negativ! Ce spectacol logic dle Lacatus!

kanye
kanye  •  22 Februarie 2013, 10:41

Intr-o seara in care echipe precum Atletico Madrid,Liverpool,Napoli sunt eliminate,si o echipa romaneasca elimina Ajax dupa un rezultat negativ in tur,nu poti decat sa te bucuri,sa fii mandru.Sa ai puterea sa spui indiferent cu ce echipa ai tine ca Steaua ne-a facut mandrii pe toti si a reusit sa faca dupa mult timp o imagine frumoasa in Romania.Da,sunt bucuros ca o echipa romaneasca duce steagul romaniei pe Stamford Bridge!Voi tine pumnii stelei.Sa dea Dumnezeu ca meciul de aseara sa fie un exemplu pentru nationala Romaniei,si sa reusim rezultate notabile.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează