INTERNATIONAL  »  STEAUA - AJAX  »  STEAUA - AJAX, AZI, ORA 22:05, ÎN DIRECT PE DIGISPORT1, DOLCESPORT1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Nikolici îşi inventează goluri :) Atacantul s-a lăudat în Muntenegru cu reuşite care nu îi aparţin

Nikolici speră să cîştige Liga Campionilor şi e tentat de un transfer
Nikolici speră să cîştige Liga Campionilor şi e tentat de un transfer

Articol de - Publicat joi, 21 februarie 2013 00:00 / Actualizat joi, 21 februarie 2013 09:49

Atacantul Stelei, Stefan Nikolici, a acordat un interviu în presa din Muntenegru în care se laudă cu reuşite pe care nu le are.

Înaintea meciului cu Ajax din Europa League, Stefan Nikolici (22 de ani) i-a minţit pe jurnaliştii muntenegreni în ceea ce priveşte reuşitele sale la Steaua.

"Sîntem pe primul loc în clasamentul Ligii 1, cu zece puncte avans faţă de adversari. Pînă acum eu am  marcat cinci goluri şi am şi patru pase decisive. Sînt mulţumit de evoluţiile mele anterioare, dar cu siguranţă pot face mai mult", spune Nikolici pentru agenţia Mina.

Din păcate pentru el, situaţia reală stă cu totul altfel! Atacantul a marcat doar două goluri, cu Petrolul Ploieşti şi Concordia Chiajna, şi are o singură pasă de gol, din partida cu Viitorul Constanţa.

Acesta se mai laudă şi cu un gol marcat împotriva danezilor de la Copenhaga din Europa League: "Eu am marcat golul decisiv împotriva Copenhagăi, în timp ce la meciul cu Stuttgart am pasat decisiv". Şi-aici, Nikolici îi minte pe jurnaliştii muntenegreni! Nikolici nu a marcat în meciul cu Copenhaga, siteul oficial al UEFA atribuindu-i golul lui Sigurdsson.

"Vreau să cîştig Liga Campionilor, dar recunosc că mă tentează şi-un transfer. Chiar dacă am contract cu Steaua pînă în 2015, nu ştii ce-ţi rezervă fotbalul" (Stefan Nikolici, atacant Steaua)

5,47 este media notelor din Gazetă pe care Nikolici le-a primit în cele 15 meciuri din acest sezon al Ligii 1

4 este numărul golurilor marcate de Nikolici în acest sezon: 2 în Liga 1, unul în Cupă şi unul în Europa League

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
mihaiviteazu4
mihaiviteazu4  •  23 Februarie 2013, 22:15

Vai de steaua lu Nikolic, e cel mai prost atacant din liga 1. Alearga cu incetinitorul, il prinde din urma si un fundas schiop, paseaza numai in spate, joaca doar cu spatele la poarta, nu munceste deloc pe teren, si trebuie sa-i cada de 3 ori mingea ca sa faca stop. La toate "calitatile" astea o adaug pe cea mai clara: pierde peste 90% din baloanele care trec pe la el ! Are cineva de la GSP o statistica ? Poate vede si Reghecampf ca de pe banca se pare ca are vizibilitate doar 2D. Sau poate vede statistica nea` Gigi ?!

tybylove
tybylove  •  21 Februarie 2013, 19:52

nikolici a spus in interviu ca a dat 5 goluri (4 + cel cu coopenhaga), unde este minciuna?

thumbzilla
thumbzilla  •  21 Februarie 2013, 18:19
Postat de unfand pe 21 Februarie 2013, 17:55

Raducanu a fost si este cu 2-3 clase peste Nikolici. Acum sa te vad pe tine cand ajungi la performantele lui.

esti lent de cap...mai bine nu dadeai replay :|

Vezi toate comentariile (21)
Comentează