INTERNATIONAL  »  STEAUA - AJAX  »  AJAX - STEAUA 2-0

Ogăraru crede în calificare: "Steaua i-a surprins pe olandezi"

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 februarie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 15 februarie 2013 12:08

Fostul fundaş al Stelei şi al celor de la Ajax, George Ogăraru, mai crede în şansele roş-albaştrilor de calificare, mai ales după ce a vazut jocul de aseară.

...despre şansele de calificare: "Şanse mai sînt, Steaua a arătat potenţial aseară. Cred că putem să sperăm. Lipsa celor doi mijlocaşi, Bourceanu şi Pintilii, este foarte importantă, ei sînt coloana vertebrală, ei ţin echipa în spate, însă îl vor putea folosi pe Tănase şi forţa ofensivă va creşte", a spus George Ogăraru la DolceSport.

...despre tactica olandezilor: "Cred că Ajax va juca la fel, îşi va păstra şi tactica, şi primul "11". Faţă de meciurile de campionat nu şi-au schimbat nici programul, au avut tot două zile libere"

...despre Ajax: "Doar în ultimele 3-4 minute au mai redus turaţia, dar în rest au vrut să dea şi al treilea gol. Au fost surprinşi că Steaua a rezistat fizic, se aşteptau să cadă după primele 15-20 de minute din repriza a doua", a mai spus fundaşul.

...despre Steaua: "Ajax şi-a subordonat adversarul prin posesie şi prin joc. Chiar Siem de Jong a observat că puţine echipe au venit pe Amsterdam Arena şi au încercat să facă pressing foarte avansat. În retur probabil că Steaua va risca mai mult în atac, iar Ajax va avea spaţii, dar acesta este fotbalul", a zis Ogăraru.

...despre Neşu: "Mihai Neşu s-a simţit minunat. Steaua i-a făcut o surpriză din nou, au jucat cu fundaţia pe tricouri, copiii de la fundaţie au fost şi ei acolo, cu tricourile lui Ajax, olandezii l-au primit foarte bine, ca de obicei, a fost o seară minunată pentru el", a spus George Ogăraru la Dolce Sport.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
supersolo
supersolo  •  15 Februarie 2013, 18:40

Chestia e ca se vede din avion ca la Steaua achizitiile se fac dupa acceptul si gustul managerilor gen Ianuli si MM ...2 prosti cu carul ....cu manageri ca astia Steaua nu va avea jucatori de valoare ...dora aia 2 citati inainte vor fi valorosi ....prin PROSTIA CE O POARTA CU EI MEREU.....

kilimanjaro
kilimanjaro  •  15 Februarie 2013, 15:45

Ogăraru are dreptate. steaua i-a surprins pe Ajaxa, căci aceștia din urmă credea că are de jucat cu o echipă cât de cât pregătită și profesionistă, dar au dat de o adunătură de amatori ce fluierau manele în joc și multe momente întrebau pe olandezi : ”Nema guma...kent, kent ?!”

stelistu.batran
stelistu.batran  •  15 Februarie 2013, 14:40

POATE OGARARU ERA BEAT CAND A COMENTAT ASTA!!!!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează