INTERNATIONAL  »  STEAUA - AJAX  »  AJAX - STEAUA, AZI, ORA 20:00, ÎN DIRECT PE DIGISPORT1 ŞI DOLCESPORT1, LIVETEXT PE GSP.RO

Ogăraru ştie ce trebuie să facă Steaua pentru a avea o şansă în această seară: "Să uite de amicale!"

Ogăraru a jucat la ambele adversare din această seară: întîi la Steaua, apoi la Ajax.
Ogăraru a jucat la ambele adversare din această seară: întîi la Steaua, apoi la Ajax.

Articol de - Publicat joi, 14 februarie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 13 februarie 2013 21:11

Fostul jucător al Stelei spune că "dacă joacă la fel ca în toamnă, Steaua are o şansă. Ţin cu ea, acolo am crescut".

Pentru George Ogăraru (33 de ani), o jumătate de oră la antrenamentul lui Ajax este o bucurie. Şi la fel de intens e sentimentul pentru olandezi. Ieri, apărătorul care a jucat foarte bine şi la Steaua, şi la clubul din Amsterdam a venit să-i vadă pe "lăncieri" şi a fost recunoscut imediat. De oficialii roş-albilor, de foştii coechipieri şi de ziariştii batavi.

Un fizioterapeut al lui Ajax, Frank van Deursen, îl observă şi i se luminează faţa. "George (pronunţia e în engleză), ce faci? Mă bucur să te văd!". Îl îmbrăţişează şi schimbă cîteva cuvinte în olandeză. Şi nu e singurul. Ofiţerul de presă, Miel Brinkhuis, discută de parcă şi-ar fi întîlnit un prieten, iar fotograful clubului, Louis van der Vuurst, e fericit cînd îl strînge în braţe.

"Bucureşti, prima mea casă. Amsterdam, a doua"
George acceptă imediat să vorbească despre meci. Cu toţi. Reporterului de la De Telegraaf îi spune într-o engleză fără cusur: "Ajax e favorită, are echipă bună, îi ştiu toţi jucătorii, le cunosc calităţile, Ajax a avut deja mai multe meciuri oficiale în această iarnă şi joacă acasă. Dar Steaua, dacă va fi ca în toamnă, are o şansă importantă. Însă trebuie să uite de amicale. N-au fost bune".

Acesta continuă: "Este un meci special pentru că sînt două echipe pe care le iubesc foarte tare. Steaua este echipa unde m-am format şi unde am avut cele mai mari bucurii. În schimb, Ajaxul a fost realizarea mea ca fotbalist, unde am petrecut momente foarte frumoase". Nu uită să adauge: "Amsterdam e a doua mea casă. Bucureştiul e prima".

"Fanii noştri sînt mai fierbinţi"
Apoi, continuă cu ziariştii români: "N-am discutat cu cei de la Ajax despre Steaua. Ei ştiu că m-ar pune într-o situaţie dificilă. Voi susţine Steaua, e clar, la Steaua am crescut, am învăţat şi am făcut performanţă, dar şi la Ajax am trăit patru ani frumoşi. Steaua - Ajax este un meci pe care eu, atunci cînd eram aici, mi l-aş fi dorit foarte tare. Chiar vecinii mei ştiu că îmi doream un meci cu fosta mea echipă şi iată că acum se întîmplă şi nu am ratat ocazia de a mă întoarce să văd live de pe stadion această partidă".

Întrebat de diferenţa dintre Naţional Arena şi Amsterdam ArenA, Ogăraru nu are nici o îndoială: "La Bucureşti, atmosfera e mai încinsă, se pune presiune mai mare pe adversarii Stelei. Fanii noştri sînt mai fierbinţi".

"Steaua caută soluţii să acopere postul de fundaş dreapta. Sper să o găsească pe cea mai bună" (George Ogăraru)

"Ideal ar fi ca Steaua să învingă la Amsterdam, dar nici un egal n-ar fi rău" (George Ogăraru)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
simohayha
simohayha  •  14 Februarie 2013, 12:39
Postat de gicarijakone pe 14 Februarie 2013, 11:23

De unde stie Ogararu ce trebuie sa faca Steaua?

Tu de unde crezi ca stie? Ce intrebare ai pus....Tasteaza George Ogararu pe Google si, daca esti profund, vei intelege multe...

gicarijakone
gicarijakone  •  14 Februarie 2013, 11:23

De unde stie Ogararu ce trebuie sa faca Steaua?

insurgentul.
insurgentul.  •  14 Februarie 2013, 08:54

Tot respectul pentru George! Un om cu adevarat deosebit, mi-as fi dorit din tot sufletul ca el sa fi fost fundasul nostru dreapta din aceasta seara.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează