INTERNATIONAL  »  STEAUA - AJAX  »  14 FEBRUARIE, ORA 20:00, ÎN DIRECT PE DIGISPORT1 ŞI DOLCESPORT1, LIVETEXT PE GSP.RO

Păţania cu oficialii lui Liverpool » Palma primită de Becali din partea olandezilor le-a trezit steliştilor amintiri

Articol de GSP - Publicat marti, 12 februarie 2013 00:00 / Actualizat marti, 12 februarie 2013 21:48

Ştirea că Gigi Becali a fost exclus de oficialii lui Ajax de pe lista invitaţilor la dineul oficial i-a adus aminte lui Helmuth Duckadam de un episod din trecut.

"La Liverpool, cînd s-a organizat dineul oficial, contabilul clubului a venit abia după jumătate de oră. Am vrut să dăm mîna cu el, ne-am ridicat în picioare, dar nici nu ne-a băgat în seamă. După 15 minute în care n-am vorbit, a dat să plece, noi ne-am ridicat iar în picioare să-l salutăm şi parcă nici nu eram acolo. Nici nu s-a uitat la noi", a spus Duckadam la Contraatac, pe GSP TV.

Steliştii şi-au luat revanşa în retur şi le-au răspuns englezilor cu aceeaşi monedă.

"La meciul retur, la dineu am fost eu şeful delegaţiei împreună cu ofiţerul de presă. N-a mai venit nimeni din partea conducerii".

În 2010, Steaua a jucat cu Liverpool în grupele Europa League. Englezii au cîştigat acasă cu 4-1, iar în Ghencea scorul a fost egal, 1-1.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (18)
dihorul
dihorul  •  13 Februarie 2013, 17:31
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Tara a fost vanduta deja, suntem un neam de idioti de nu ne dam seama inca. Petrolul la Austria; Cimentul la Franta; Apa, Gazele Electritate (distributia) la Franta, Telefonia fixa la Grecia, Industria auto la Franta, etc Dupa cum vedeti francezul a luat partea leului. Intrebare ajutatoare: Cine era cel mai inversunat sustinator al intrarii Romaniei in UE?

circo
circo  •  13 Februarie 2013, 02:27

ce trist este să fii Duckadam în această perioadă. să te trimită ciobanul de gigi şi sclavul de meme să participi la nişte mese la care nu vine nimeni altcineva din partea clubului. umilitor. şi el mai şi recunoaşte că a fost făcut de rahat de ceilalţi şefi de la steaua.

rapid_visiniu
rapid_visiniu  •  13 Februarie 2013, 01:00
Postat de ratzy pe 13 Februarie 2013, 00:47

hahaha fii mandru ca looserpool are mentionat numele rapidului, hahahah echipa aia de blegi

Crezi tu?Daca Liverpool avea drept de joc in '86,nu cred ca Steaua mai avea sanse sa castige Cupa Campionilor.Toata Liga 1 in istoria ei si-n urmatorii 100 de ani nu vor strange 5 Cupe ale Campionilor(C.L.) cat are clubul ala de "blegi".

Vezi toate comentariile (18)
Comentează