INTERNATIONAL  »  STEAUA - AJAX  »  AJAX - STEAUA 2-0

RADIO GSP Ienei, dezamăgit de Steaua: "S-au repetat multe dintre greşelile din amicale"

FOTO: evz.ro
FOTO: evz.ro

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 februarie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 16 februarie 2013 17:59

Fostul mare antrenor Emerich Ienei a vorbit la Radio GSP despre înfrîngerea Stelei de la Amsterdam cu Ajax, scor 0-2 şi spune că este foarte dezamăgit de faptul că s-au repetat multe dintre greşelile din partidele de verificare.

...despre meciul cu Ajax: Steaua a dat drumul la motoare doar după 2-0. Din păcate, s-au repetat aceleaşi greşeli din amicale. Trebuia să se ţină cont în amicale şi să se folosească echipa de la Amsterdam.

...despre Chiricheş: A avut o greşeală de bază. Se stă cu faţa la teren, nu la poartă. E foarte greu să recuperezi diferenţa. Toată lumea vorbeşte de Valencia, dar atunci a fost hazard.

...despre revenirea lui Tănase: Are calitate, dar nu am prea mare încredere în el. Nu e un jucător puternic din punct de vedere psihologic.

...despre Nikolici: Nikolici are nişte calităţi, dar nu e folosit cum ar trebui. Ar trebui să intre în combinaţii, pentru că ştie să preia o minge.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
cristianh
cristianh  •  17 Februarie 2013, 03:41

Hai ca ne-am ajuns ! Ne bate Ajax acasa cu 2-0, intr-un meci in care avem mai multe ocazii decat ei, si ne batem joc de Steaua de parca au luat bataie de la Avantatii Copaceni ! Ca o fi Steaua vre-o Barcelona sau Bayern sa castige la Ajax fara probleme ... Vi s-a urcat la cap precum lui nea G !

saviola2_8
saviola2_8  •  16 Februarie 2013, 22:36

are dreptate nea imi, meciul cu ajax nu a fost pregatit cum trebuie, au fost prea multe amicale si inatarile cu ghimilimele gen rapa nu ajuta nici ele.Sa vedem returul, voi fi pe stadion! Forza Steaua!

bluered_sky
bluered_sky  •  16 Februarie 2013, 21:46
Postat de jaguaarr pe 16 Februarie 2013, 21:24

ala din spate in stanga, e o versiunea de-a lui reghe imbatranita =)))) serios uitati-va!

:))))))))))))))) chiar ca!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează