INTERNATIONAL  »  STEAUA - AJAX  »  JOI, DE LA 20:00, DIGI SPORT, DOLCE SPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Radio GSP Steaua atenţionată din Olanda: "Egalul lui Ajax ar trebui să ne nemulţumească!" 2 sfaturi pentru Reghe

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 februarie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 10 februarie 2013 23:12

Ajax n-a reuşit să învingă acasă pe Roda, scor 1-1, în ultimul meci al "lăncierilor" înainte de confruntarea cu Steaua. Dar fostul internaţional Ovidiu Stîngă nu crede că aceasta este o veste bună pentru echipa lui Reghecampf.

"Scorul de 1-1 ar trebui să-i nemulţumească pe stelişti. O echipă de talia lui Ajax nu-şi poate permite să facă două meciuri acasă cu rezultate negative. Sînt convins că s-au mobilizat pentru meciul cu Steaua chiar de la vestiare, după meci. Se vor mobiliza triplu", a spus Stîngă la Radio GSP.

Fostul jucător al lui PSV Eindhoven îi oferă lui Reghecampf două sfaturi pentru a cîştiga bătălia cu Frank de Boer:

"Cu Reghecampf n-am mai vorbit de cînd au plecat în Spania, am adunat foarte multe informaţii, iar dacă Steaua are nevoie le voi pune la dispoziţie. Le dau public două sfaturi:

Să blocheze benzile de teren şi să nu o lase pe Ajax să se apropie de prima treime a Stelei. Ajax e o echipă care elimină uşor adversarii pe faza ofensivă şi are mulţi jucători care ştiu să dea pasa decisivă".

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
xhthu
xhthu  •  11 Februarie 2013, 01:11

de cand cu ajax parca traiesc intr-un univers paralel exact la fel ,doar ca e cu oameni mult mai prosti.gsp chiar se gandeste la eliminarea lui ajax?bai muritorilor de foame ,fotbalul olandez si mai ales ajax in particular sunt la ani lumina de noi. la ora actuala nici o echipa romaneasca nu ar putea elimina ajax .sanse mici ar fi existat daca facea ciobanu un transfer de doamne ajuta in loc sa behaie pe la voi la tv,dar asa orice slabiciuni ar avea olandezii ,steaua nu are jucatori capabili sa le fructifice.in asa meci tre doar sa te bucuri ca mai prinzi echipe mari,sa n-ai de pierdut si sa tragi de sansa aia de 10% luata din oficiu de la destin,care logic exista,dar voi sunteti prea prosti

Vezi toate comentariile (1)
Comentează