INTERNATIONAL  »  STEAUA - AJAX  »  AJAX - STEAUA 2-0

Reghe a făcut deja planul pentru retur: "Dacă marcăm în primele 10 minute şi fanii ne ajută, putem merge în optimi"

Articol de GSP - Publicat joi, 14 februarie 2013 00:00 / Actualizat joi, 14 februarie 2013 22:38

Laurenţiu Reghecampf, tehnicianul Stelei, a vorbit despre eşecul echipei sale cu Ajax, scor 0-2, din cadrul "şaisprezecimilor" Europa League.

"Am făcut un meci destul de bun, păcat că n-am fost în stare să fructificăm una dintre fazele pe care ni le-am creat. În retur, sînt convins că vom marca. Iar dacă acest lucru se va produce în primele zece minute şi cu aportul fanilor, care va fi unul fenomenal, ca de obicei, este posibil să ne calificăm. Acesta este ţelul nostru.

Am întîlnit un adversar care ne-a pus probleme, mai ales la posesie, n-am reuşit să-i închidem aşa cum trebuia şi cum am vorbit. În plus, am avut şi trei-patru ocazii. dacă am fi fructificat măcar una altul era rezultatul meciului. Sînt sigur că vom găsi soluţii pentru a-i înlocui pe Bourceanu şi pe Pintilii în retur", a spus Laurenţiu Reghecampf la DigiSport 2.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (66)
dash.berlin
dash.berlin  •  14 Octombrie 2013, 02:45
Postat de laurentiuionn pe 14 Februarie 2013, 23:06

adio visul frumos s-a terminat regheblat ! forza dinamo !

ce sigur erai tu :)))))

bdgeorge
bdgeorge  •  15 Februarie 2013, 01:05

M-am linistit daca SOTUL LUI ANA MARIA A FACUT DEJA PLANUL PT RETUR SUNT LINISTIT NU AVEM CUM SA NU NE CALIFICAM....SUNT SIGUR CA AJAX NU AU INCA UN PLAN...DECI SUNTEM INAINTEA LOR...REGHE AI LUAT 2 MAI PUTEAI SA PRIMESTI 3-4 PUTEAI SI SA DAI 2-3 IN CONSECINTA 2-0 ESTE UN REZULTAT CORECT...DE CE IL INGANI PE CIOBANAS SI REPETI DECLARATIILE LOR VOI ASTIA DIN FAMILIA PRODAN CHIAR NU AVETI UN PIC DE MANDRIE..TREBUIE SA LINGETI DOSUL CIOBANULUI DE 3 ORI PE ZII???

forumeer
forumeer  •  15 Februarie 2013, 00:56
Postat de tandd pe 15 Februarie 2013, 00:44

e cel mai bine ptr toti.chiar asha e chiad daca ptr tine un urmas al vremurilor apuse e normal ca esti fericit ca ai luat bataie de la ajax sau inter.Mai omule,ptr mine infrangerea e aceasi oricum ar fi si de unde ar fi...tot aia inseamna ca suntem out

Da, asa e, nu conteaza ca te scoate Bayern Munchen in semifinalele UCL sau FC Vaduz in primul tur UCL. E fix acelasi lucru. Acum, scuteste-ma.

Vezi toate comentariile (66)
Comentează