INTERNATIONAL  »  STEAUA - AJAX  »  STEAUA - AJAX 2-0 ŞI 4-2 DUPĂ LOVITURI DE DEPARTAJARE

"Reghe ne-a făcut să plîngem înainte de meci!" » Iată filmul tulburător care i-a motivat fantastic pe stelişti

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 februarie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 22 februarie 2013 01:14

Iasmin Latovlevici este unul dintre eroii Stelei din această seară, reuşind să marcheze primul gol al partidei în minutul 38, dar şi lovitura de pedeapsă decisivă.

Lato a povestit un episod emoţionat de astăzi cînd Reghecampf a arătat jucătorilor un videoclip de la o cursă de 400 de metri: "Ne-a făcut Mister să plîngem, ne-a arătat un videoclip cu un atlet care a continuat cursa după ce a făcut întindere. L-a ajutat tatăl lui şi a terminat cursa. Lumea nu mă ştie pe mine, dar am plîns", a povestit Latovlevici. Vezi mai jos video cu episodul povestit de Latovlevici.

Este vorba despre momentul de la Jocurile Olimpice din 1992, cînd atletul Derek Redmond a făcut ruptură musculară în timpul semifinalei de 400 de metri, dar a terminat totuşi cursa, ajutat de tatăl său, care a intrat pe pistă pentru a-l purta pe braţe pînă la finish ... Citeşte aici episodul, povestit de Cătălin Oprişan

 

Playtech: BOMBĂ! Anamaria Prodan a pus interlopii să o pedepsească pe amanta lui Reghe! Ce a declarat în urmă cu puțin timp


Comentarii (4)
thumbzilla
thumbzilla  •  22 Februarie 2013, 17:36
Postat de flokenson pe 22 Februarie 2013, 01:40

le-a pus un video cu ana maria goala,normal ca au plans

bai zabalosule,tu chiar esti penibil :|

flokenson
flokenson  •  22 Februarie 2013, 01:40

le-a pus un video cu ana maria goala,normal ca au plans

supermandolar
supermandolar  •  22 Februarie 2013, 01:35

Cam astea sunt singurele video si imagini pe care le mai au mizeriile astea de la GSP ; maine o sa cam bată vântul pe la ei prin studio ; vb bă cu bamboo și cu nea Puiu ; vb cu alcolicu de Dinu , nenorociților !!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează