INTERNATIONAL  »  STEAUA - AJAX  »  AJAX - STEAUA 2-0

Regretul lui Bourceanu după meciul cu Ajax: "Ne-au înghesuit, păcat că n-am marcat"

Bourceanu va fi suspendat în meciul retur pentru cumul de cartonașe galbene
Bourceanu va fi suspendat în meciul retur pentru cumul de cartonașe galbene

Articol de - Publicat vineri, 15 februarie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 15 februarie 2013 00:19

Căpitanul Alex Bourceanu a recunoscut superioritatea olandezilor, dar spune că roş-albaştrii ar fi meritat un gol. VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

- Alex, a fost mai greu decît vă aşteptaţi?
- Ştiam că va fi o partidă dificilă. Am întîlnit o echipă puternică. Ajax a avut o posesie superioară, ne-a dominat, ne-a înghesuit în jumătatea noastră, dar am avut şi noi cîteva ocazii foarte bune pe contraatac. Cred că raportul şanselor de gol a fost egal, dacă nu chiar în favoarea noastră. Să nu uităm nici bara lui Adi Popa, din acea centrare deviată!

- Ce şanse mai are Steaua să se califice?
- Regretăm că n-am marcat un gol, ne-ar fi ajutat enorm, acum trebuie să fim realişti şi să recunoaştem că şansele noastre sînt mici. Nu vreau să caut scuze, să spun ceva pentru care să fiu criticat. Deocamdată trebuie să admitem că au fost mai buni, vom avea o nouă şansă peste o săptămînă ca să demonstrăm că scorul de la Amsterdam nu a fost corect.

- Ce s-a întîmplat la faza în care ai văzut cartonaş galben?
- A fost un atac întîrziat din partea mea, nu am calculat cum trebuie intervenţia şi am ajuns cu gheata pe piciorul lui. Eu nu mă gîndesc niciodată că sînt la limita suspendării. Dacă aş face asta, n-aş mai da acelaşi randament. Asta e, îmi pare rău că nu voi evolua în retur.

"E primul meci, sîntem la început de drum, sperăm să jucăm mai bine săptămîna viitoare şi să obţinem un rezultat bun, dacă nu chiar să ne calificăm" (Alexandru Bourceanu, căpitan Steaua)

"Am putea să găsim scuze, însă adevărul e că au fost mai buni. La Bucureşti putem să ne calificăm pentru că vom avea un stadion plin de stelişti, însă va fi dificil fără Bourceanu şi Pintilii, ei ţineau mijlocul nostru" (Alex Chipciu, mijlocaş Steaua)

"E păcat că am luat gol la prima lor ocazie. Îmi reproşez că s-a marcat de lîngă mine, dar se mai întîmplă la faze fixe. Calificarea se decide la Bucureşti" (Vlad Chiricheş, fundaş Steaua)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
titi54
titi54  •  15 Februarie 2013, 11:32

Mai ,Bourceanule, calificarea este jucata. ce sa intampla daca brigada de arbitri va anula voua un gol valabil ,cum a anulat un gol valabil pt Ajax, i-ti spun eu ;toate javrele de pe banca strigau ca a-ti fost furati, VOI ,BLATISTILOR.

gipanaul
gipanaul  •  15 Februarie 2013, 10:59
Postat de freegigi pe 15 Februarie 2013, 10:29

Cu pintilii si bourceanu am marcat de 3 ori cu e echipa de toata jena:dinamo

Daca te referi la meciul din toamna, atunci in enumerarea ta lipseste cel mai important marcator: arbitru!

freegigi
freegigi  •  15 Februarie 2013, 10:46

Cum poti sa vb ca dinamovist de Steaua care pierde pe Amsterdam Arena, cand echipa ta nu ajunge nici macar in grupepe Europa League?Penibil :))

Vezi toate comentariile (9)
Comentează