INTERNATIONAL  »  STEAUA - AJAX  »  STEAUA - AJAX, AZI, ORA 22:05, ÎN DIRECT PE DIGISPORT1, DOLCESPORT1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

S-a supărat pe caricatură! » Reghecampf a anunţat că nu va mai vorbi cu o parte a presei

Steaua iese din silenzio stampa, antrenorul rămîne
Steaua iese din silenzio stampa, antrenorul rămîne

Articol de , - Publicat joi, 21 februarie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 20 februarie 2013 19:56

Poanta din Gazeta de ieri l-a necăjit rău pe Reghecampf, care a anunţat că nu va mai discuta cu o parte a presei româneşti.

Laurenţiu Reghecampf şi-a pierdut simţul umorului de cînd numele său a fost asociat cu mafia pariurilor. Ieri, la conferinţa de presă premergătoare întîlnirii cu Ajax Amsterdam, tehnicianul Stelei şi-a început discursul cu un anunţ: "Ştiu că nu e momentul cel mai bun, dar după meciul cu Ajax vom anunţa că «silenzio stampa» se va încheia. Dar, din puncul meu de vedere, îmi rezerv dreptul să nu mai vorbesc cu ProSport, Gazeta şi ProTV pînă cînd aceşti oameni nu încearcă să înţeleagă că eu nu am fost niciodată implicat în nimic din ceea ce s-a scris sau s-a discutat la posturile lor". Roş-albaştrii au închis porţile presei în cantonamentul din Turcia, în urmă cu două săptămîni, tot după ce au apărut informaţii legate de implicarea lui Reghecampf în mafia pariurilor.

FOTO: Vezi AICI caricatura incriminată de Reghecampf!

Reghe şi-a motivat apoi decizia: "Nu vreau să mi se arunce iarăşi vorbe grele, că sînt arogant, că nu l-am băgat în seamă pe nu ştiu cine sau nu am tratat o publicaţie sau alta aşa cum trebuia să o fac. Totuşi, aşa cum scrie în Gazetă că din respect pentru cititorii din Asia acea caricatură a lui Mierlă este nu ştiu cum, aşa şi eu vă spun că din respect pentru familia mea nu o să mai discut cu aceşti domni niciodată!".

În numărul de ieri al Gazetei Sporturilor, la pagina 20, a fost publicată, sub semnătura lui Emil Mierlă, o caricatură cu titlul: "«Turcul_fără_nume» şi Reghe vă invită să mergeţi pe mîna noastră", făcînd referire la rubrica zilnică din Gazetă de pariuri. Desenul îl înfăţişa pe antrenorul Stelei alături de arbitrul care a condus 4 meciuri ale roş-albaştrilor în cantonamentul din Turcia.

"Nu mi se pare normal să se întîmple aceste lucruri! Ştiu să gust o glumă, dar aşa ceva nu se face! Eu n-am nici o treabă cu pariurile, s-a ajuns prea departe" (Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (24)
dmaria_
dmaria_  •  22 Februarie 2013, 10:53

a mai facut si el un blat, ca doar se da bucat in timpul liber, ce mare scofala !!!

biid
biid  •  21 Februarie 2013, 16:50

Care respect pentru familia? Ala in care va aratati si chilotii la tv pentru bani?

tigruzzu
tigruzzu  •  21 Februarie 2013, 16:16

ăsta nici usturoi n-a mâncat, nici gura nu-i pute. :-)))))))

Vezi toate comentariile (24)
Comentează
Close