INTERNATIONAL  »  STEAUA - AJAX  »  AJAX - STEAUA, JOI, 14 FEBRUARIE, DIGISPORT 1, DOLCESPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

S-a trezit De Jong » Golgeterul lui Ajax a înscris ieri, la 3-0 cu Venlo, după 45 de zile

Articol de - Publicat luni, 04 februarie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 03 februarie 2013 20:58

Alt motiv de satisfacţie pentru antrenorul De Boer. L-a provocat pe Boerrigter, ţinîndu-l rezervă 79 de minute. Aripa i-a răspuns: a punctat cum a intrat!


Din 20 decembrie, de la 3-0 la Groningen, nu mai marcase Siem de Jong, căpitanul, golgeterul şi vîrful de conjunctură al lui Ajax. Jucase patru partide de atunci, trei în campionat şi una în Cupa Olandei, dar nu reuşise să mai găsescă drumul spre plasă. A făcut-o ieri, cînd se apropie duelul cu Steaua.

Pe un teren extrem de prost, De Jong a evadat din marcaj, ieşind la timp la centrarea extraordinară a lui Eriksen (danezul are 8 assisturi în Eredivisie), n-a mai lăsat mingea să cadă, preluare aeriană şi voleu imparabil. Era 0-1 la Venlo, s-a încheiat 0-3, după golurile lui Fischer şi Boerrigter.

Ultimul a reacţionat prompt la provocarea antrenorului. Înaintea jocului, De Boer a spus: "Boerrigter va fi acum pe bancă, Lukoki merită o şansă". L-a ţinut 79 de minute rezervă. Cum a intrat, Boerrigter a şutat fulgerător la colţ. Al patrulea său gol în acest sezon.


VENLO - AJAX 0-3
(S. de Jong 34, Fischer 62, Boerrigter 82)
AJAX: Vermeer - Van Rhijn, Alderweireld, Denswil, Blind - Schone (79 Boerrigter), C. Poulsen, Eriksen - Lukoki (72 Sigthorsson), S. de Jong, Fischer (83 Hoesen). Antr. F. de Boer

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează