INTERNATIONAL  »  STEAUA - AJAX  »  STEAUA - AJAX, AZI, ORA 22:05, ÎN DIRECT LA DIGISPORT, DOLCESPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Şanse minime pentru Steaua de a merge în "optimi" » Ajax, mai bună în deplasare în meciurile din cupele europene

Articol de GSP - Publicat joi, 21 februarie 2013 00:00 / Actualizat joi, 21 februarie 2013 15:11

Steaua va încerca în această seară să treacă de Ajax, deşi au pierdut turul de pe Amsterdam ArenA cu 2-0. Elevii lui Laurenţiu Reghecampf vor avea însă un meci mult mai dificil ca cel din Olanda.

Ajax este mai puternică în deplasare decît în meciurile de pe teren propriu în cupele europene. În ultimele 20 de partide din Champions League şi Europa League (13 CL, 7 EL), elevii lui Frank de Boer au cîştigat 14 puncte în deplsare în 10 meciuri, faţă de de 13 puncte, atîtea cîte au cîştigat acasă în aceeaşi perioadă.

"Faptul că în 7 din ultimele 10 deplasări rezultatul pe care l-am obţinut ne-ar avantaja în acest meci, ne dă încredere", a spus Frank de Boer.

Chiar şi aşa, antrenorul "lăncierilor" rămîne rezervat, ştii că dacă echipa sa prinde o zi mai slabă, Steaua poate profita: "Acasă am controlat partida fără a avea prea multe probleme, dar dacă vom prinde o zi mai proastă, o echipă mare ne execută imediat şi în acest caz putem avea mari problem", a mai spus Frank de Boer.

Steaua - Ajax este în această seară, de la ora 22:05, în direct la DigiSport, DolceSport şi liveTEXT pe GSP.RO.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (23)
silvercloud
silvercloud  •  21 Februarie 2013, 17:50

Avem putine sanse de a intoarce rezultatul, trebuie sa recunoastem, dar atat timp cat este speranta putem incerca !! Cat vom reusi, vom vedea! Poate prinde Tanase o zi memorabila si marcheaza de la 30 de metri! Nu stiu ce sa zic, nu ma da optimismul afara din casa !! Totusi, succes Steaua!!

behaitoarea_woody_reloaded
behaitoarea_woody_reloaded  •  21 Februarie 2013, 17:34
Postat de neaga1900 pe 21 Februarie 2013, 17:30

Mda .... Romanul e optimist din fire .... Oameni buni : noi cu olandezii nu putem , nici cu italienii , desi intimp au mai fost accidente ...

Bine zis! Noi i-am batut doar accidental...niciodata pentru ca am fost mai buni! ( cu extrem de putine exceptii ) In general pe unde ne-au prins ne-au batut fara sa transpire. Trebuie sa fim constienti de faptul ca nu reprezentam mare lucru in fotbal. Pai ...sunt echipa in Liga 1 care nu aduna 5000 de oameni pe stadion. Ce pretentii poti avea? Mi-e si groaza ca vin meciuri gen "Gloria Bisnitza" - Viitorul, Ceahlaul - Brasov, sl U ga Cluj - Iasi.. Ce pretentii sa ai cand tu la tine acasa n-ai fotbal?

neaga1900
neaga1900  •  21 Februarie 2013, 17:30

Mda .... Romanul e optimist din fire .... Oameni buni : noi cu olandezii nu putem , nici cu italienii , desi intimp au mai fost accidente ...

Vezi toate comentariile (23)
Comentează