INTERNATIONAL  »  STEAUA - AJAX  »  STEAUA - AJAX, AZI, ORA 22:05, ÎN DIRECT PE DIGISPORT1, DOLCESPORT1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Starea terenului de pe Naţional Arena nu îl îngrijorează pe Reghecampf: "Ne vom adapta jocul la gazon"

Aşa se prezenta iarba de pe Naţional Arena cu două zile înainte de meciul cu Ajax.
Aşa se prezenta iarba de pe Naţional Arena cu două zile înainte de meciul cu Ajax.

Articol de , - Publicat joi, 21 februarie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 20 februarie 2013 19:45

Deşi olandezii s-au plîns de calitatea suprafeţei de joc, Reghecampf spune că nu-l deranjează.

Arena Naţională i-a impresionat pe olandezi, pozitiv, dar şi negativ! Pe site-ul oficial al "lăncierilor", stadionul de la Bucureşti e lăudat pentru modul în care arată, iar ziariştii din Ţara Lalelelor au subliniat calitatea proastă a gazonului.

"În 18 luni au fost deja schimbate patru suprafeţe de joc. Costuri totale: 2 milioane de euro! Ultima, cea pe care se va juca meciul, este mizerabilă. Brazdele s-au rupt, iar în unele zone e doar pămînt", au scris cei de la De Telegraaf.

Totuşi, tehnicianul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, nu e deloc îngrijorat, chiar dacă echipa sa e cea care trebuie să construiască, să atace, presată fiind de rezultatul din meciul tur (0-2).

"Le mulţumim celor care au reuşit să construiască o asemenea arenă. Dacă starea gazonului nu va fi cea mai bună, nu cred că va fi o problemă. Într-adevăr, terenul nu arată aşa cum ar trebui, dar asta s-a întîmplat pentru că s-au jucat foarte multe meciuri pe acest teren, dar nici gazonul de la Amsterdam nu a fost în cea mai bună formă", a spus Reghe.

Apoi, tehnicianul a dezvăluit că şi-a pregătit elevii pentru o astfel de suprafaţă de joc: "Nu ne facem griji din această cauză, jucătorii mei sînt obişnuiţi cu un astfel de gazon, sîntem gata să ne adaptăm la ora jocului". Ieri, roş-albaştrii au efectuat antrenamentul oficial pe arena din Ghencea, acolo unde iarba e chiar mai degradată decît cea de pe Arena Naţională.

Au uscat gazonul
Mai mulţi muncitori ai ALPAB (Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti) au fost trimişi ieri pe Arena Naţională pentru a usca gazonul cu nişte foenuri speciale (foto), înaintea meciului de astăzi cu Ajax. Angajaţii Primăriei Capitalei au negat faptul că suprafaţa de joc este una foarte proastă, dar au fost contrazişi atît de stelişti, cît şi de oficialii olandezi.

Szukala e apt, dar va fi rezervă
Chiar dacă Lukasz Szukala s-a antrenat în ultimele zile cot la cot cu colegii săi, Reghecampf nu se gîndeşte să-l titularizeze diseară şi, cel mai probabil, va miza pe acelaşi cuplu de fundaşi centrali ca şi la partida din tur: Gardoş - Chiricheş. "Lukasz s-a antrenat bine în ultimele zile, dar Gardoş a făcut un meci foarte bun în tur, iar pentru mine asta contează. La ora meciului vor intra acei jucători care sînt pregătiţi sută la sută", a spus Reghe.

"I-am pregătit pe jucători din acest punct de vedere, nu contează că nu e într-o stare foarte bună" (Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua)

ALTE ŞTIRI:

Gheaţă pe aripă la low-cost
Jucătorii lui Ajax şi-au amînat cu o jumătate de oră plecarea de la Amsterdam. Ieri, după ce s-au îmbarcat în cursa Transavia, o companie olandeză low-cost, pilotul a realizat că aripa stîngă a aeronavei este acoperită de gheaţă. Toţi cei 150 de pasageri au aşteptat 30 de minute pentru ca avionul să poată decola spre Bucureşti.

Van Rhijn ştie Naţional Arena
Acesta este primul meci jucat de Ajax la Bucureşti, contra Stelei, în cupele europene. Dar unul dintre "lăncieri" ştie deja Naţional Arena. Fundaşul dreapta Ricardo van Rhijn a evoluat deja aici pe 16 octombrie, la acel 4-1 reuşit de "naţionala" Olandei în preliminariile CM 2014. Van Rhijn a fost folosit 90 de minute, printre rezerve fiind şi portarul lui Ajax, Kenneth Vermeer.

Van der Sar alături de Fundaţia Ogăraru
Asociaţia caritabilă Ajax Foundation sprijină Fundaţia lui George Ogăraru. Astăzi, de la ora 15:00, o delegaţie a lui Ajax, condusă de fostul mare portar Edwin van der Sar (actualul director de marketing al roş-albilor), va oferi cadouri pentru 25 de copii orfani ajutaţi de singurul fotbalist care a evoluat şi la Steaua (1998-2006), şi la Ajax (2006-2010). Van der Sar şi Aron Winter vor ţine un antrenament demonstrativ împreună cu puştii români.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
diss
diss  •  21 Februarie 2013, 12:40

Bafta Reghe,bafta Steaua! De maine reincepe nebunia cu mocirla din liga I, cu scandalul blaturilor( nu il vad bine pe Reghe!), cu dosarul evaziunii ( cred ca cel putin 3-4 se vor duce la puscarie, Stoica are mari sanse!), cu nea Gigi ( eu zic ca are 60% sanse sa fie coleg de camera cu Georgica Copos!) Dar in seara asta le doresc mult noroc,pot trece de Ajax!

kilimanjaro
kilimanjaro  •  21 Februarie 2013, 10:05

”Le mulţumim celor care au reuşit să construiască o asemenea arenă. Dacă starea gazonului nu va fi cea mai bună, nu cred că va fi o problemă.” Numai unul ca reghe putea să scoată o asemenea perlă :))))) După mintea lui, nu mai contează starea terenului, bine că e frumos restul stadionului. Să-i spună cineva că a fi profesionist înseamnă a face TOTUL perfect. În opinia lui reghe, ar fi fost ok si daca pe teren era pietris, dar ce contează, restul stadionului e frumos , nu ?!

insurgentul.
insurgentul.  •  21 Februarie 2013, 09:40

Forza Steaua!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează