INTERNATIONAL  »  STEAUA - AJAX  »  STEAUA

Steliştii nu se mai înghesuie să cumpere bilete » Cîte au mai rămas în acest moment

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 februarie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 16 februarie 2013 10:07

Chiar dacă Steaua a dat peste 40.000 de bilete în cîteva săptămîni pentru returul cu Ajax, vînzarea tichetelor a stagnat în ultimele zile.

Oficialii stelişti se confruntă cu o problemă în ultimele trei zile! Suporterii echipei nu au mai cumpărat aproape deloc bilete la meciul de joia viitoare, dintre Steaua şi Ajax, de pe Arena Naţională, iar rezultatul meciului tur (0-2) e puţin probabil să învioreze vînzările.

În acest moment, pe siteul www.biletesteaua.ro mai sînt disponibile puţin peste 6.000 de bilete.

Tichetele se pot achiziţiona atît online, dar şi de la casele de bilete de la stadioanele Ghencea şi Naţional Arena. Fanii mai găsesc bilete la peluze între 60 şi 80 de lei, la tribune la 80 de lei, dar şi la zona VIP la 350 de lei.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
stelio
stelio  •  16 Februarie 2013, 20:15
Postat de blasfemie pe 16 Februarie 2013, 10:46

ce suporteri are Steaua.............vin la meci numai la bine..........vai de capul lor!Ce mentalitate de c***t!Daca n-ar fi National Arena nici 7000 nu s-ar fi dus........

DA //////// MAI ESTI! Pana te scoate din barat ce esti cineva citeste-ti comentariul.:))) Vin la bine, auzi la el!:))Ce la bine, ce national arena?Tu ai vazut preturile?NOI AM VAZUT PREA BINE STADIONUL ASTA,( am cam fost multi multi si de multe ori) JALNICULE, NE STIM LOCURILE PE EL!:)) NU MERGEM SA VEDEM STADIONUL CA VOI (pe inelul 1..:))))!

stelio
stelio  •  16 Februarie 2013, 20:05

...dori un GIGI ca patron, investitor, creditor sau cum vreti sa-i spuneti! De obicei marile echipe de la noi se aleg cu : IANCU= MITITELU= COPOS= BADEA=SAVULESCU= NEGOITA!

adybayern
adybayern  •  16 Februarie 2013, 19:49
Postat de tac77stelist pe 16 Februarie 2013, 12:37

in ultimele zile si chiar in ziua meciului se vand intotdeauna foarte multe bilete....52.000 vom fi cu siguranta...Steaua are sanse mari sa se califice mai departe din cauza ca olandezi vin cam pusi pe ganduri la Bucuresti iar Steaua se stie ca pe national arena mereu a jucat bine....mai ales cand stadionul e plin..chiar si cfr are sanse mari..2-0 nu e un scor care nu se poate intoarce....trebuie sa marcam repede...si apoi se instaleaza stresu la olandezi...

:))))))ce comic esti.....cum sa speri la calificare cand tragi un sut jumate tot meciul pe poarta:))))))))da bineinteles va mobilizati si luati 5 acasa:)))

Vezi toate comentariile (14)
Comentează