INTERNATIONAL  »  STEAUA - AJAX  »  STEAUA - AJAX 2-0, 4-2 DUPĂ PEN. (ÎN TUR 0-2)

Stewarzi hoţi! » Angajaţii firmei de pază furau de pe Naţional Arena în timp ce Steaua o elimina pe Ajax

În timp Steaua o învingea pe Ajax, stewarzii plătiţi să asigure ordinea pe stadion furau
În timp Steaua o învingea pe Ajax, stewarzii plătiţi să asigure ordinea pe stadion furau

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 februarie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 23 februarie 2013 21:07

Şeful firmei care a asigurat paza la meciul Steaua - Ajax a vorbit despre incident la Radio GSP: "E regretabil ce s-a întîmplat cu acel steward, care a furat o mingeMult mai important de ştiut e că meciul Steaua - Ajax putea fi întrerupt, iar meciul cu Chelsea să se joace fără spectatori şi pe alt stadion, dacă firma noastră nu ar fi fost vigilentă.

La scorul de 1-0, în repriza a doua, un spectator a sărit din peluza nord, a pătruns pe pista de alergare şi a fost oprit in extremis înainte să intre pe teren. A fost dat imediat pe mîna Jandarmeriei. De asemenea, la final au mai sărit şase suporteri, care au vrut să ajungă pe gazon, să se bucure cu suporterii".

***

Steaua s-a calificat joi în optimile Europa League, după victoria cu Ajax, 2-0 şi 4-2 la penalty-uri, urmînd să joace împotriva lui Chelsea.

Ce se întîmpla între timp? Reporterii CanCan i-au filmat pe cîţiva stewarzi în timp ce "confiscau" unul dintre baloanele de la marginea terenului.

Unul dintre ei a introdus mingea într-un ghiozdan, în timp ce altul a primit sarcina de a-l livra pînă la maşina şefului. Peste cîteva minute, unul dintre băieţii de mingi a venit să ceară mingea, moment în care stewarzii i-au transmis că aceasta se află în tribună, la unul dintre suporteri.

Click aici pentru VIDEO!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (22)
daniels7714
daniels7714  •  25 Februarie 2013, 20:33

cred ca seful a dat ordin sa fie arestata o minge :)))

sevim
sevim  •  23 Februarie 2013, 15:54

Aceasta filmare nu poate fi proba ca autoritatile sa se autosesizeze ? Pentru alte fapte mai putin reprobabile se sesizeaza din oficiu acum nu e cazul ? Daca un sef al unui serviciu platit procedeaza asa ce sa spunem de altii care fura de foame si nu au unde scoate o paine?

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  23 Februarie 2013, 13:08

O intrebare ...cati tigani are firma de paza ?

Vezi toate comentariile (22)
Comentează
Close