INTERNATIONAL  »  STEAUA - AJAX  »  STEAUA - AJAX 2-0, 4-2 DUPĂ PEN. (ÎN TUR 0-2)

Tătăruşanu: "Dacă nu ne calificam la penalty-uri, aş fi fost ţapul ispăşitor" :X

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 februarie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 23 februarie 2013 21:20

Ciprian Tătăruşanu, portarul Stelei, a vorbit despre calificarea echipei sale în optimile Europa League, după 2-0 şi 4-2 la penalty-uri cu Ajax.

"Nu a fost un moment uşor, pentru că toata lumea se aşteaptă ca atunci cînd sînt penalty-uri ca portarul să fie erou. Dacă se întîmpla să pierdem, probabil că eu aş fi fost ţapul ispăşitor, dacă nu s-ar fi reuşit calificarea, aşa cum se face de regula la noi în ţară.

Este un moment plăcut, pentru că am reuşit de fiecare dată să apăr cîte un penalty şi echipa să cîştige, dar meritul este al tuturor, nu numai al meu", a declarat Ciprian Tătăruşanu la Dolce Sport.

Portarul "roş-albaştrilor" a vorbit şi despre următorul tur în Europa League, unde vor da peste Chelsea: "Nu pot să zic că Chelsea este un adversar înfricoşător, dar este deţinătoarea Ligii Campionilor. Este o echipă foarte puternică şi este normal ca ei să fie favoriţi, dar cum s-a întîmplat şi în meciul cu Ajax, s-a dovedit că nu întotdeauna cei care sînt favoriţi pe hîrtie să şi cîştige", a adăugat Tătăruşanu

"Lumea nu prea înţelege, în cantonamente nu sînt prea importante rezultatele. Am dovedit asta acum, la meciul cu Ajax"
Ciprian Tătăruşanu, portar Steaua

"Euforia este doar în ziare şi la televizor din cîte se pare. Eu unul am reuşit să trec peste această calificare şi mă gîndesc serios la meciul cu U Cluj pentru că va fi foarte greu"
Ciprian Tătăruşanu, portar Steaua

Playtech: BOMBĂ! De ce nu l-a grațiat Băsescu pe Gică Popescu! S-a aflat ADEVĂRUL


Comentarii (47)
thumbzilla..
thumbzilla..  •  31 Iulie 2013, 01:47

Bravo Tatarusanu !

raulviola21
raulviola21  •  24 Februarie 2013, 08:48

Toata admiratia pentru Tatarusanu, a facut un meci foarte bun, dar in vazul de fata greseste. Unui portar nu i se poate reprosa faptul ca nu a aparut un 11 m.

razvan.77.
razvan.77.  •  23 Februarie 2013, 23:58
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Uitasem: Cupa UEFA Dinamo - Vorskla Poltava 1 - 2 (a) si 2 - 3 (d)

Vezi toate comentariile (47)
Comentează