INTERNATIONAL  »  STEAUA - AJAX  »  STEAUA - AJAX 2-0 (4-2 D.P.)

VIDEO Decibelii fericirii » Reacţia tribunelor la golurile Stelei şi la penalty-ul decisiv executat de Latovlevici

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 februarie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 23 februarie 2013 12:50

Steaua s-a calificat în optimile de finală ale Europa League după un meci de poveste cîştigat la penalty-uri în faţa celor de la Ajax Amsterdam.

La finalul partidei nici un jucător nu a uitat să le mulţumească suporterilor care i-au împins de la spate din primul pînă în ultimul minut.

Toţi cei care nu au fost pe stadion şi vor să audă reacţia suporterilor fără cuvintele comentatorului o pot face AICI!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
robyg
robyg  •  24 Februarie 2013, 09:59

Cu scuzele de rigoare : am uitat sa le mentionez pe Adi Popa si pe Chipciu. Daca echipa ramane asa, si cateva corecturi (sau chiar plombe?) la atacanti; vom avea din nou echipa romaneasca de elita Europei. Sa vedem . . .

robyg
robyg  •  24 Februarie 2013, 09:50

Bravo, STEAUA !!! S-a legat o noua echipa care face istorie. Chiriches si Latovlevici sunt chiar de superclasa, Tanase incepe sa dea randamentul asteptat . . . in faza de atac ar mai fi loc de mai bine; Rusescu e ok; dar il vad doar intr-o perioada foarte buna; Nikolic are un potential foarte bun, dar inca nu s-a gasit metoda de a-l pune cu adevarat in valoare - macar cat pe Traore la CFR - daca explozia se lasa asteptat mult, poate se termina rabdarea . . . iar Tatu nu e solutie nici de prezent, nici de viitor. Eu il vad doar o afacere dubioasa a unui manager dubios. Cu toate acestea, jos palaria pt performanta obtinuta, si, de ce nu ??? Hai baieti, la si mai mare !!!!!

bukkosibarna
bukkosibarna  •  23 Februarie 2013, 16:33

Bravo STEAUA.RESPECT STEAUA.FELICITARI.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează