INTERNATIONAL  »  STEAUA - AJAX  »  STEAUA - AJAX 2-0, 4-2 DUPĂ PEN. (ÎN TUR 0-2)

VIDEO Gafeurii s-au revanşat pe Naţional Arena » Criticaţi în tur, Latovlevici şi Chiricheş au purtat ieri Steaua spre optimi

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 februarie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 22 februarie 2013 23:55

Steaua a reuşit să o elimine pe Ajax, după 0-2 în Olanda, 2-0 la Bucureşti şi 4-2 la penalty-uri, calificîndu-se în optimile Europa League.

Oamenii cheie ai "roş-albaştrilor" pe Naţional Arena au fost Iasmin Latovlevici şi Vlad Chiricheş, exact cei care au greşit în meciul din Olanda la golurile "lăncierilor". Atunci, Chiricheş l-a pierdut din marcaj pe Alderweireld, în timp ce Latovlevici l-a scăpat pe van Rhijn.

Click aici pentru rezumatul VIDEO de la Ajax - Steaua 2-0!

Cei doi s-au revanşat ieri, contribuind decisiv la calificarea Stelei în optimi. Chiricheş a oferit pasa de gol la prima reuşită a lui Latovlevici, reuşind să îşi treacă şi el numele pe lista marcatorilor cu o reuşită fabuloasă. Fundaşul stînga a ieşit la rampă din nou la loviturile de pedeapsă, transformînd penalty-ul decisiv. Ambii au fost notaţi cu 10 de Gazeta Sporturilor.

Click aici pentru rezumatul VIDEO de la Steaua - Ajax 2-0!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  23 Februarie 2013, 09:31

Cei de la butoane care sterg comentariile sunt o rusine pentru romania ...Halal de mama lor ...

imperator
imperator  •  23 Februarie 2013, 00:45
Postat de randoom pe 23 Februarie 2013, 00:14

AU ASTIA DE LA GSP,UN TALENT DE A STERGE COMMENTURILE,DACA VII CU ARGUMENTE,DE TE INGROZESTI,DACA INJURI II TOTUL BINE,DAR DACA VII CU ARGUMENTE,DISPAR COMMENTURILE.

Programul lor antivirus e de vină, argumentele tale find luate drept un atac asupra GSP ului e posibil că au fost șterse automat .

randoom
randoom  •  23 Februarie 2013, 00:14

AU ASTIA DE LA GSP,UN TALENT DE A STERGE COMMENTURILE,DACA VII CU ARGUMENTE,DE TE INGROZESTI,DACA INJURI II TOTUL BINE,DAR DACA VII CU ARGUMENTE,DISPAR COMMENTURILE.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează