INTERNATIONAL  »  STEAUA - CHELSEA  »  STEAUA - CHELSEA, JOI, 7 MARTIE, ORA 20:00, ÎN DIRECT LA PROTV, DIGISPORT, DOLCE ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Abramovici ignoră Steaua » Miliardarul rus nu vine la dineul oficial

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 martie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 06 martie 2013 13:12

Dacă la partda cu Ajax Gigi Becali nu a fost invitat la dineul oficial atunci cînd Steaua a jucat la Amsterdam, de această dată patronul roş-albaştrilor a fost refuzat de Roman Abramovici, care nu va lua parte la dineul de mîine.

”Mîine va avea loc dineul oficial dintre cei de la Steaua şi cei de la Chelsea. Din cîte ştiu, va fi la un nivel mai mic. Nu va fi prezent patronul englezilor, Abramovici, dar nici cel al Stelei, Gigi Becali.

Eu voi fi prezent precum şi alte cîteva persoane din partea clubului. De la oaspeţi, deocamdată, lista nu este definitivată. Ştiţi cum e domnul Abramovici, mai discret, probabil îşi va face apariţia cu cîteva ore înaintea meciului”, a declarat, pentru Ring, Helmuth Duckadam.

Steaua - Chelsea este joi, 7 martie, în direct la Protv, Digi 1, Dolce 1 şi liveTEXT pe GSP.RO.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
gardenparty
gardenparty  •  07 Martie 2013, 10:29

nu poarta aceeasi pantofi,dar se vad amandoi ca-s din estul Europei,degeaba au fost sau stau prin vest.

bdgeorge
bdgeorge  •  06 Martie 2013, 16:59

Omul nu a fost la dineul oficial in Germania cand Chelsea juca finala CL ce sa caute la Bucuresti??? are oameni platiti sa faca asta. Nu ignora pe nimeni..dar asa procedeaza..sunt curios daca vine la meci ??? Noi in Romanica facem din meciul asta ceva nemaipomenit...de fapt presa sa jucat Real-United si nici vorba de asa isterie..Oricum sper sa se califice Steaua pot sa o faca pt Chelsea locul de CL de la anul e mai important decat toate finalele de EL..iar noi suntem super motivati..

stelist1986
stelist1986  •  06 Martie 2013, 16:44

Abramovici ignora Steaua? Daca venea , ziceati ca a venit pentru becali care e un greu. Asa, nu i-a dat cu flit lui becali, i-a dat Stelei. Cand e nasol, e cu Steaua, cand e de laudat, e Becali.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează