INTERNATIONAL  »  STEAUA - CHELSEA  »  STEAUA - CHELSEA, JOI, 20:00, DIGISPORT, DOLCESPORT, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Atenţie, Steaua! » Dan Petrescu: "Chelsea trebuie să cîştige şi Europa League"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 martie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 06 martie 2013 13:06

Chelsea a cîştigat Liga Campionilor în sezonul trecut, iar acum îşi doreşte şi Europa League. Poate deveni singura echipă care deţine ambele trofee, finala EL fiind înaintea celei a Ligii.

Iar Dan Petrescu, fostul jucător al lui Chelsea şi al Stelei consideră că londonezii vor să cîştige trofeul în acest sezon: "Un club ca Chelsea este interesată să cîştige cît mai multe trofee. A cîştigat Cupa Cupelor cînd eram eu, Liga Campionilor în sezonul trecut, acum trebuie să cîştige Europa League. Meciul o să fie o bună propragandă pentru fotbalul românesc.

Chelsea este echipa mai puternică, dar Steaua nu are nimic de pierdut. Chiar dacă este învinsă, Steaua nu pierde nimic", a spus tehnicianul român la televiziunea sportro.

Steaua - Chelsea se va disputa mîine seară, în direct pe Digisport, Dolcesport, Protv şi liveTEXT pe GSP.RO de la ora 20:00.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
schwartz69
schwartz69  •  06 Martie 2013, 18:19

muitza Steaua !

kilimanjaro
kilimanjaro  •  06 Martie 2013, 18:13

Un club profesionist precum Chelsea, normal că are in vedere castigarea cât mai multor trofee puse in joc, tocmai in asta stă puterea, onoarea si mândria unui club care se respectă. stelemeaua are ca tel suprem cupararea meciurilor din liga lui mitica si apoi sa scoata bani, prin miracole, post și rugăciune, in cupele europene. :))))))

gabi.competitii.ro
gabi.competitii.ro  •  06 Martie 2013, 17:29

Daca tacea, filosof ramanea.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează