INTERNATIONAL  »  STEAUA - CHELSEA  »  CHELSEA - STEAUA 3-1 (ÎN TUR 0-1)

Au ratat calificarea, dar şi-au impresionat adversarii » Maratoniştii Stelei le-au luat ochii celor de la Chelsea

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 martie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 15 martie 2013 10:22

Steaua a fost la 19 minute de a şaptea calificare în sferturile unei competiţii europene. "Roş-albaştrii" au fost învinşi de Chelsea cu 1-3, după ce cîştigaseră prima manşă cu 1-0.

Chiar dacă au pierdut pe Stamford Bridge, jucătorii lui Laurenţiu Reghecampf au reuşit să-i surprindă pe cei de la Chelsea cu evoluţiile lor. "Steaua mi s-a părut o echipă foarte bună, însă noi ne-am atins potenţialul maximum în a doua jumătate adversă şi am reuşit să învingem. Căpitanul adversarei este un fotbalist excelent, la fel şi fundaşul lor stîng. Chelsea a eliminat o echipă bună", a spus David Luiz.

Fundaşul brazilian s-a referit la Alexandru Bourceanu şi Iasmin Latovlevici, doi dintre cei mai buni jucători ai "roş-albaştrilor" în dubla manşă din optimile Europa League.

Click AICI pentru rezumatul VIDEO!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (40)
biid
biid  •  16 Martie 2013, 13:36
Postat de rad1cal pe 15 Martie 2013, 16:15

Felicitari pentru calificarea de aseara ! Zi-mi si mie cu cine a picat CFR in sferturi, ca n-am vazut tragerea la sorti...

Cu Steaua !!!

plischi
plischi  •  16 Martie 2013, 07:06

de acord ca lato e ceea ce zice ala ca e, dar in rest nici sa rid nu pot...

rad1cal
rad1cal  •  15 Martie 2013, 16:15
Postat de alpin pe 15 Martie 2013, 15:24

David Luiz e un prost. Cum, nu l-a vazut pe Marele Ceangau Chichirichi, zis si Fata-de-Cal?!? Pai, ceangaul e cel mai bun din lotul Saivanului! La suflet!! Da totdeuna ceva cersetorilor: un picior in spate!!!

Felicitari pentru calificarea de aseara ! Zi-mi si mie cu cine a picat CFR in sferturi, ca n-am vazut tragerea la sorti...

Vezi toate comentariile (40)
Comentează