INTERNATIONAL  »  STEAUA - CHELSEA  »  CHELSEA - STEAUA, JOI, 22:05, ÎN DIRECT LA DIGI1, DOLCE1, PRO TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Becali i-a explicat lui Reghe cum trebuie să joace Steaua cu Chelsea: "Ţine cont de asta!" Replica antrenorului

Articol de GSP - Publicat luni, 11 martie 2013 00:00 / Actualizat luni, 11 martie 2013 15:59

După 1-0 pe National Arena, Gigi Becali nu-şi face griji în privinţa returului cu Chelsea. Patronul Stelei a dezvăluit discuţia pe care a avut-o cu antrenorul Reghecampf.

"Am vorbit cu Reghe şi i-am zis «Trebuie să ţii cont că noi sîntem calificaţi la 0-0. Trebuie să fructificăm ce putem fructifica. Dacă primim gol, schimbăm placa. Dar în primă fază trebuie să ne apărăm foarte bine, să apărăm avantajul».  El mi-a zis că ştie ce are de făcut şi să mă duc liniştit la rugăciune", a declarat Gigi Becali la Versus, pe GSP TV.

Finanţatorul i-a oferit antrenorului o pildă: "I-am povestit cum proceda Olăroiu. După 1-1 în tur, el spunea: «Eu joc acum la 0-0, apăr avantajul»".

Chelsea - Steaua se va juca joi, de la 22:05, n direct la Digi1, Dolce1, Pro tv şi liveTEXT pe GSP.ro

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (61)
tepesvlad2004
tepesvlad2004  •  11 Martie 2013, 22:37

Gigi , tu esti razboinicul luminii, Mihai Viteazul din Ghencea!!! Si joci la aparare??? cine a mai vazut asta?. Cum a spus Reghe , daca nu dam gol in deplasare nu avem nici o sansa sa ne calificam.

omar09
omar09  •  11 Martie 2013, 20:29

Pai ... acum ca tu stii tot nea,jiji, de ce mai ai nevoie de ,coach, pai tu faci totul ,ca( EVA HENGER).ASTA inseamna ca jiji are a avut si va avea numai ,MARIONETTE,.reghe tu acum ce zici cand vezi ce zice patronul?unul cu ,oua,, si-ar da demisia , daca vrei sa antrenezi MARI CLUBURI DIN EUROPA. trebuie sa ai personalitate, si daca e asa jiji nu trebuia sa zica chestia asta in media , . vai si amar de tine ca antrenor si tu vei ajunge la ZIMBRUL CHISINEV . DUPA CATE A ZIS JIJI NU AI MULTA STRADA IN MESERIA ASTA.

madskills
madskills  •  11 Martie 2013, 20:15

exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti...si pana la gigi mai e destul. Prietenul la catarama al lui Iisus a "visat" o noua tactica..sa ne aparam ca la Rovine, udam barele portii cu aghiasma, jucatorii o sa aiba in sorturi cate un fir de busuioc, echipamentul este comandat direct de la muntele Athos iar ei o sa fie unsi cu untdelemn in fruntile oricum tocite de la atata rugaciune. E clar...suntem finalistiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...am castigat cupa...NOT !!! Ne dau aia cu terenul in cap..

Vezi toate comentariile (61)
Comentează