INTERNATIONAL  »  STEAUA - CHELSEA  »  STEAUA - CHELSEA 1-0

Becali psihologul » Cum şi-a motivat patronul Stelei jucătorii înainte de meciul cu Chelsea

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 martie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 08 martie 2013 23:27

Patronul Stelei, Gigi Becali, a anunţat cum şi-a motivat fotbaliştii înainte de meciul cu Chelsea. Finanţatorul echipei din Ghencea le-a dat exemple de jucători care nu au nici o şansă de a se transfera în străinătate.

" Steaua nu mai e a mea, e a naţiunii române. Le-am zis jucătorilor să se sacrifice. Dacă vor face asta îi voi umple de bani. Fac asta nu numai pentru ei, ci şi pentru familiile lor. Le-am zis că am cheltuit foarte mulţi bani ca să îi adun pe toţi aici.

L-am dat exemplu pe Alexe, e jucător valoros, dar va îmbătrîni la Dinamo. Ce să facă dacă nu scoate capul în Europa. Acum le-am bagat în cap un lucru mare, nu mai vor afară. Se simt bine la Steaua, le place", a spus Gigi Becali la DigiSport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (22)
steleoaia
steleoaia  •  09 Martie 2013, 01:46

Foarta Steoaia forta jiji stapanul nostru !!!!

adrian84
adrian84  •  09 Martie 2013, 01:22
Postat de us_24 pe 09 Martie 2013, 01:11

ave Rege, muritorii te saluta si te roaga sa ii scutesti de prorocirile tale! e plin cimitirul de profeti ca tine! si nu-l mai invoca pe shecspir pana nu iti schimbi nick-ul din regele jiji in "sarmanul rege Lear". noapte buna desdemona.

Bai junky, omul chiar are ironii pe care creierul tau presarat cu praf de copt nu are cum sa le proceseze. Regele jiji arunca in gigisti cu fantasmagorice sisteme de semne grafice greu digerabile de materia cenusie a celor mai luminate capete cu ajutorul bateriilor 777. Un ratacit ca tine care nu cunoaste decat satisfactia sa se laude la adresa rivalilor si sa le directioneze injuraturi si urari dintre cele mai politicoase, tipic unor fani gata sa moara pentru idolii lor, mimi si jeorje, nu stie decat sa se bage ca musculita aia betiva aiurea in seama.

us_24
us_24  •  09 Martie 2013, 01:11
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

ave Rege, muritorii te saluta si te roaga sa ii scutesti de prorocirile tale! e plin cimitirul de profeti ca tine! si nu-l mai invoca pe shecspir pana nu iti schimbi nick-ul din regele jiji in "sarmanul rege Lear". noapte buna desdemona.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează