INTERNATIONAL  »  STEAUA - CHELSEA  »  STEAUA - CHELSEA

Becali s-a scuzat: "Am dat 2.000 de tichete jucătorilor" » Fotbaliştii nu sînt mulţumiţi: "N-am primit cîte doream"

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 martie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 01 martie 2013 11:20

Steaua a vîndut toate biletele online, iar oficialii echipei a păstrat bilete pentru personalităţi şi alţi invitaţi din lumea sportului. De asemenea, Gigi Becali a anunţat că peste 2.000 de bilete au fost luate de către jucători.

Florin Gardoş a anunţat însă că nici el nu a primit cîte bilete dorea: "În legatură cu biletele, credeţi-mă că şi eu am primit foarte multe telefoane şi toată lumea mă întreabă dacă mai am sau nu. Nu mai am, nu mai sînt, pur si simplu nu mai sînt. Am făcut o listă, iar din acea listă nici noi nu am primit toate biletele pe care ni le doream", a spus Gardoş la dolcesport.

Fotbalistul a povestit şi cum a rămas cu bilete pentru partida cu Ajax: "Am rămas cu 3 bilete la VIP, pe care le-am dat unui jandarm. Atunci de ce nu a mai venit lumea?

Probabil că meritam mai mult sprijin. Nu cred că s-au trezit acum să ne susţină, e clar că toată lumea şi-a dorit să ne vadă în această fazăa a competiţiei, dar cred că în meciul retur cu Ajax cei care au renunţat la bilete au facut o mare greşeală"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
aurel_109
aurel_109  •  01 Martie 2013, 20:22
Postat de vaalah pe 01 Martie 2013, 12:57

Chelsea procedeaza la meciul retur si mai murdar daca nu si ilegal . Ca sa impiedice romanii sa isi cumpere bilete , vor vinde doar celor care fac dovada ca in ultimul an au fost la cel putin un meci Stamford Bridge . Presa trebuia sa dezbata si asta !

Se calca englezii in picioare sa o vada pe Steaua :))

londoner
londoner  •  01 Martie 2013, 19:45

Gardos tata, iubita ta vinde bilete pentru meciul retur cu Chelsea ,cauta frenetic clienti romani in Londra,prin intermediari ,evident.Buna afacere ,nu stiu cate are doar ca le vinde cu 60£ bucata.Tare sau ce?

cneius
cneius  •  01 Martie 2013, 19:16

Deja e patetica toata tevatura asta, sa-si cumpere naibii bilete si gata!!!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează