INTERNATIONAL  »  STEAUA - CHELSEA  »  STEAUA - CHELSEA, 7 MARTIE, ORA 20:00, ÎN DIRECT PE DIGI1, DOLCE1 ŞI PROTV, LIVETEXT PE GSP.RO

Becali s-a supărat cînd a auzit că patronul lui Chelsea nu vine la Bucureşti: ”Abramovici? Mai bun e un călugăr!”

Becali era pregătit să-l primească pe Abramovici cu brațele deschise la Palat, dar rusul l-a dezamăgit
Becali era pregătit să-l primească pe Abramovici cu brațele deschise la Palat, dar rusul l-a dezamăgit

Articol de - Publicat miercuri, 27 februarie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 27 februarie 2013 12:49

Becali aştepta nerăbdător să-l întîlnească pe patronul rus al lui Chelsea şi s-a enervat teribil cînd a aflat că proprietarul londonezilor nici nu se gîndeşte să vină la Bucureşti.

Meciul cu Chelsea a mai pierdut din interes pentru Becali. Ocolit de conducerea lui Ajax, care nu l-a invitat la dineul oficial de la Amsterdam, Gigi aştepta calificarea ca să-şi ia revanşa: "O să vedeţi voi cum va reacţiona Abramovici atunci cînd va auzi de Becali!".

El s-a demoralizat însă după ce a aflat că, foarte probabil, rusul nici nu va veni la Bucureşti şi a schimbat total discursul: "Mai lăsaţi-mă pe mine cu rusul ăsta! Ce treabă am eu cu Abramovici? Mai bine mă întîlnesc cu un călugăr de pe muntele Athos, mai mare dragoste am pentru un călugăr decît pentru Abramovici!".

Şefii lui Ajax nu-l invitaseră pe Gigi alături de ei şi a existat interpretarea potrivit căreia decizia s-ar fi datorat discursului agresiv şi discriminator al parlamentarului român. Olandezii s-au apărat însă, spunînd c-au respectat o listă cu invitaţi pe care tocmai conducerea Stelei ar fi întocmit-o.

"Ce dacă e cel mai bogat? Nu mă interesează pe mine să stau la masă cu rusul ăsta, eu vreau doar s-o elimin pe Chelsea!" (Gigi Becali, patron Steaua)

ALTE ŞTIRI:

Becali implicat în scandalul de spionaj din Spania
După ce, luni, s-a dezvăluit că Barcelona a plătit agenţiei de detectivi "Metodo 3" 5.000 de euro pentru a-şi urmări propriii jucători, ieri, ziarul electronic iberic "E-noticias" a dezvăluit: "Metodo 3", acuzată în Spania că a spionat mai mulţi oameni politici şi sportivi, a ajuns şi la Becali. "A interceptat discuţiile telefonice ale membrilor familiei Becali, consideraţi mafioţi periculoşi. De fapt, «Metodo 3» îl investiga pe Jose Marine Declara, care avea legături cu mafia română reprezentată de familia Becali".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (43)
pophki
pophki  •  27 Februarie 2013, 21:55

cand sa spart comunismul in 91, Abramovici era unul din primii 7 oameni inteligenti ai Rusiei...ciobanul are/ramane cu gandirea si expresiile lui primitive!

montgomerry
montgomerry  •  27 Februarie 2013, 20:41

Asta e rusinea Romaniei.

alin899
alin899  •  27 Februarie 2013, 18:41

Trebuia sa-i zica lui Becali si asta, chit ca nu mi-aduc eu aminte sa fi avut ceva impotriva ca l-a avut si pe Levy antrenor plus un fundas acum cativa ani...Abramovici provine dintr-o familie de evrei :))

Vezi toate comentariile (43)
Comentează